losbubos Napisano 25 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 DObra nie bede tu siedzial caly dzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 25 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Na przyszłą sobotę będzie , ale to z mojej winy bo w szpitalu leżę i wypiszą mnie najwcześniej we wtorek (po siłowni problem z mięśniami czworobocznymi lędźwi) wybaczcie tą słabą organizację ale nic nie poradzę i neta też nie będę miał od jutra (ostatnie grosze na koncie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 25 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Chesiu91 ejjj no co jest z tym konkursem ? moze jakies konkretne info na ten temat .Kiedy co i jak ,data i godz. bo jak narazie to jestesmy w czarnej d___e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawe00 Napisano 26 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 I bardzo dobrze... nastepna sobota, kto nie da rady to trudno. Termin jest, nawet podany sporo wczesniej. Nie powinno byc problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 29 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Info . Pokoje będę podawane graczom , obserwator będzie tworzył pokój i zapraszał tam graczy. Godzina jest podana. Ja jutro już w domu będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 30 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 informuje iż mnie nie bd ponieważ będę w pracy , nie można tego zrobić w niedziele ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Mnie też nie będzie bo idę na chrzciny. A mówiłam żebyśmy się dogadywali między sobą?... Być może do następnego konkursu. Bawcie się dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawe00 Napisano 30 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Według mnie nie ma sensu sie bawic w inne termini. Turniej mozna rozegrac w jeden dzien. Termin jest dobry. Kto nie da rady trudno, inaczej tego nie zrobimy. Tym bardziej ze termin byl podany wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Puki co turniej dalej może przebiegać bo wciąż mamy ponad 18 osób mówi się trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 3 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 ja gram o 16 kiedy dasz mi info jaki pokój i jaki stół ??:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawe00 Napisano 3 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ja bede o godzinie 20 00 dzisiaj. Nie było żadnego potwierdzenia turnieju itd przyporządkowania stołów. Z racji tego zaplanowałem inczej popołudnie. Mozemy zagrac wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Od tygodnia jest napisane i w regulaminie gry również że stół podaje się 30 minut przed grą a termin wisi od Niedzieli tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 3 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 ale lipa wyszła ;/ z mojej grupy tylko ja jestem jak narazi ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 TURNIEJ DO ZAMKNIĘCIA , niewypał 100% tylko 3 osoby się stawiły. może i było trochę chaosu ale od 5 dni wisi termin i pary do gry. Dziękuję pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi