Gość skobel Napisano 20 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Jak interpretować ten komunikat? http://img64.imageshack.us/img64/1869/schowek02kq.jpg Pojawił się przy próbie moonowej.Może się zdarzyć coś takiego, przy np ucieczce floty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 20 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 moze chodzi o flooda? za szybko wysylales flote, nie bylo wymaganych 2s odstepu miedzy wysylaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 20 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Wtedy pojawia się przecież inny komunikat..Mi się taki zdarzył może ze 2x, więc nie wiem w jakich okolicznościach to się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Taki komunikat się robi, jak się używa opcji wstecz, robi inne rzeczy na innych zakładkach lub wysyła flotę nie od początku formularza (a są cztery kroki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skobel Napisano 20 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Przy użyciu opcji "wstecz" jestem pytany,o 'ponowne przesłanie danych'..... Inny komunikat ( ekspedycja ) http://img580.imageshack.us/img580/2851/schowek01vaw.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Tzw. blokowanie slotów, dany czas został już zajęty, choć w przypadku ekspedycji można to przeanalizować, czy to jest potrzebne czy tylko zawadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Znaczy to, że ktoś wysłał flote na ekspedycje właśnie tam i będzie ona lądować o tym czasie, choć to w sumie mało prawdopodobne, bo nieraz w nocy miałem takie komunikaty, a wątpie by ktoś wysyłał w ten sam układ ekspedycje co ja o 2 czy tam 3 =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skobel Napisano 20 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Tzw. blokowanie slotów, dany czas został już zajęty...... Więc podczas ataku, też może wyskoczyć taki komunikat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 20 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Też to miałem, a do tego w moim układzie sami idlerzy, więc po grzyba by w sąsiednie ktoś słał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Więc podczas ataku, też może wyskoczyć taki komunikat ? Tak, głównie się to stosuje przy wyliczeniu w celu ochrony przed wlotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi