Plucjan Napisano 17 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Witam. Nie chce być nieuprzejmy ale kategorycznie domagam się wręcz, usunięcia nieaktywnych kont z severa. Ponieważ nie ma wolnych 14 planet. Nikt nie osiedli planety poniżej 350 miejsc, a po za 14 są praktycznie tylko takie z ilością miejsc 200. Większość nieaktywnych graczy je zajmuje, prawie nikt nie wykupuje tych kont bo śmieszne jest wykupienie 1 dniowego konta za 5zl. Moim pomysłem jest usuniecie wszystkich takich kont bo jak ktoś zrobi się nieaktywny po karazji ich będzie na pewno troszkę wyżej w rankingach i może ktoś się skusi na kupno takiego konta(tak dla materializmu Admina). Serwer nie ruszy do przodu bez miejsc wolnych dla aktywnych gracz i w końcu będą grały tylko jednostki. Coś trzeba z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farrk Napisano 13 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Witam. Nie chce być nieuprzejmy ale kategorycznie domagam się wręcz, usunięcia nieaktywnych kont z severa. Ponieważ nie ma wolnych 14 planet. Nikt nie osiedli planety poniżej 350 miejsc, a po za 14 są praktycznie tylko takie z ilością miejsc 200. Większość nieaktywnych graczy je zajmuje, prawie nikt nie wykupuje tych kont bo śmieszne jest wykupienie 1 dniowego konta za 5zl. Moim pomysłem jest usuniecie wszystkich takich kont bo jak ktoś zrobi się nieaktywny po karazji ich będzie na pewno troszkę wyżej w rankingach i może ktoś się skusi na kupno takiego konta(tak dla materializmu Admina). Serwer nie ruszy do przodu bez miejsc wolnych dla aktywnych gracz i w końcu będą grały tylko jednostki. Coś trzeba z tym zrobić. A w jaki sposób można kupić konto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 13 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Masz opcję podczas rejestracji.. przyjrzyj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noone Napisano 13 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Co ty gadasz Plucjan? ja mam ponad 10 planet z pozycji 6 które miały od 290-330 pól... więc... Jedyne co jest w nich gorsze od 14 to to że takiego wydobycia dexu nie ma ... Najmniejsza z moich planet (z 20 lvl terraformera) ma:352 pola a największa 457... z tym że z 21 planet tylko 2 mają (z terraformerem) poniżej 400 pól... a 14 mam tylko 3... reszta na 9 lub 6 polu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 13 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Lekka różnica jest, moja najmniejsza (bez terraformera) ma 418 pól, a największa (bez terraformera) 461, a więc w przyszłości zawsze jest to +50-100 wól więcej A mam 20 planet. http://www.iv.pl/images/05869344793455856288.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi