manticore Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Mam takie pytanie poniewaz za wiekszosc statkow bojowych rekord na uni 4 ma gracz o nicku nihillant a np ToTylkoJa nie ma zadengo rekordu a ma prawie 4x wiecej pkt za flote czy niemu nie podlicza do rekordow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarn-vedra Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 ponieważ gdy rekordy rano są podliczane jego flota jest na fs-ie a gdy floty nie ma na planecie rekordy jej nie uwzględniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 System podlicza o 6 rano floty, które stoją.Widocznie ta zawsze jest w ruchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Rekordy są podliczane codziennie o 6 rano, więc jeśli nie miał o tym czasie floty na planecie, a na FS'ie, to jego nie podliczyło. Podlicza tylko floty na planecie @DOWNChodzi mi też o moony. To już tak odruchowo, chodzi mi o ciała niebieskie czyli planety i moony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Rekordy są podliczane codziennie o 6 rano, więc jeśli nie miał o tym czasie floty na planecie, a na FS'ie, to jego nie podliczyło. Podlicza tylko floty na planeciekłamiesz xD z moonów też podlicza (musiałem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi