damis Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 zgłaszam zażalenie do operatorów ogam.online gdzyz po raz drugi znikla mi moja obrona z matki mimo iz niemialem żadnego ataku. wcześniej nikt nic mi nie odpisał ale teraz zadal bym zwrotu surowcow lub ptk za obrone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pa?? Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 A może atak rakietowy? On się pojawia w dziale RS... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damis Napisano 12 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 niee bo nic nigdzie niepisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 a nie masz kolego czasem nicku na u5 damianow (coś tam)? Bo coś mi pasujesz do takiego gościa co skanuje a później rozsyła raporty po całym unii.Więc jeśli Damianow to Ty, to wiedz, że obronka ci zniknęła z mojego powodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damis Napisano 12 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 tak a jaki niby masz nick na uni 5 i gdzie jakis raport ataku rakietami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 a to miło mi, że se poznaliśmy. Ja raporty miałem -> skoro swoje skasowałeś (lub nie dostałeś) to pisz do admina. i zmień taktykę, bo daleko na takiej nie zajedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Skoro jedena osoba dostała raport, druga też je dostanie. Prawdopodobnie skasowałeś raport przez przypadek lub nie zauważyłeś ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi