Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

siemka. przebadałem ostatnio 150k trytu na 10 dniowe skrócenie czasu badania msbna. i teraz chciałem skrócić znowu o kolejne 10 dni ale wyskoczył komunikat:

Skróciłes już wybrane badanie, żądanie odrzucone.

pytanie moje brzmi czy jest to ograniczenie 1x na level badania czy w jaki sposób.

i co jeśli będę chciał badać powiedzmy abstrahując trochę 30 lvl ekspedycji. skróce 1x o 10 dni i koniec na tym ? a czym będzie 10 dni wobec ponad roku który sie ma to badać ?

@Neriel: skrócenie 20% dawno przeliczyłem, jestem matematykiem z natury ;) ale chodzi mi o to że jeśli ktoś by nadal chciał skracać o te 10 dni to czemu mu to utrudniać ?

Napisano

Skrócisz wtedy za pomocą 20% o wiele więcej jak 10 dni. Jakbyś policzył trochę to byś wywnioskował, że opłacalne badania dla kupna 20% skrócenia muszą trwać co najmniej 70-90 dni.

Nie sądzę by ktoś badał badanie roczne.. ja badałem 3-miesięczne i to już trwaaaało i trwało...

W każdym razie 10 dni wystarczy. To i tak dużo ;]

Aha i jest to ograniczenie oczywiście pojedyncze na obecne badanie. Nie usuniesz go nawet przerwaniem badania. Na kolejnym lvl znowu można użyć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.