paciorkowiec Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Kolejny jakiś błedzik . A mianowicie duzo skanów , albo raportów w jednej sekundzie . http://imageshack.us/f/202/skanw.png/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lares Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 przyznam ze skanowałem paciorka ale jak mi powiedział że sa niektóre skany w tej samej sekundzie to sie zdziwiłem. Z poczatku nie wierzyłem ale teraz tak. wiec cos musi byc z serwerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Nie jest nic z serwer, to są po prostu daty doręczenia, przetworzenia danych przez serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 12 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 No to kij tyle tych raportów w tas sama sekunde? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Bo serwer nie wyrabia żeby przetwarzać je na bierząco, dlatego np opóźnianie ataku musi odbywać się troszkę wcześniej, bo nigdy nie wiadomo po ilu sec wygeneruje nam się RS. -/- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Może po drugiej stronie jest coś nie tak ? Tj. po stronie skanującego ? Wysłał może pod niewiedzę lub klikał po kilka razu i się namnożyło. Czasem jakiś przycisk się "zatnie" i robi się spam lub też przeglądarka mogła wysłać więcej informacji. Tak czy owak serwer nie ma prawa namnożyć raportów, skoro wysłał jeden to będzie jedna wiadomość, nie ma w tym pliku pętli, aby się plik wysłał kilka wiadomości pod wypływem czynników zewnętrznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 13 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Może po drugiej stronie jest coś nie tak ? Tj. po stronie skanującego ? Wysłał może pod niewiedzę lub klikał po kilka razu i się namnożyło. Czasem jakiś przycisk się "zatnie" i robi się spam lub też przeglądarka mogła wysłać więcej informacji. Tak czy owak serwer nie ma prawa namnożyć raportów, skoro wysłał jeden to będzie jedna wiadomość, nie ma w tym pliku pętli, aby się plik wysłał kilka wiadomości pod wypływem czynników zewnętrznych. Przez miesiąc grałem bez sterowników do myszki co powodowało podczas skanowania lub przeglądania galaktyki czasami klikniecie czterokrotne mimo iż ja klikałem raz. Raporty dochodziły x4 z tym samym czasem. Teoretycznie raporty takie są wiec możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi