Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

przyznam ze skanowałem paciorka ale jak mi powiedział że sa niektóre skany w tej samej sekundzie to sie zdziwiłem. Z poczatku nie wierzyłem ale teraz tak. wiec cos musi byc z serwerem.

Napisano

Bo serwer nie wyrabia żeby przetwarzać je na bierząco, dlatego np opóźnianie ataku musi odbywać się troszkę wcześniej, bo nigdy nie wiadomo po ilu sec wygeneruje nam się RS. -/-

Napisano

Może po drugiej stronie jest coś nie tak ? Tj. po stronie skanującego ? Wysłał może pod niewiedzę lub klikał po kilka razu i się namnożyło. Czasem jakiś przycisk się "zatnie" i robi się spam lub też przeglądarka mogła wysłać więcej informacji. Tak czy owak serwer nie ma prawa namnożyć raportów, skoro wysłał jeden to będzie jedna wiadomość, nie ma w tym pliku pętli, aby się plik wysłał kilka wiadomości pod wypływem czynników zewnętrznych.

Napisano

Może po drugiej stronie jest coś nie tak ? Tj. po stronie skanującego ? Wysłał może pod niewiedzę lub klikał po kilka razu i się namnożyło. Czasem jakiś przycisk się "zatnie" i robi się spam lub też przeglądarka mogła wysłać więcej informacji. Tak czy owak serwer nie ma prawa namnożyć raportów, skoro wysłał jeden to będzie jedna wiadomość, nie ma w tym pliku pętli, aby się plik wysłał kilka wiadomości pod wypływem czynników zewnętrznych.

Przez miesiąc grałem bez sterowników do myszki co powodowało podczas skanowania lub przeglądania galaktyki czasami klikniecie czterokrotne mimo iż ja klikałem raz. Raporty dochodziły x4 z tym samym czasem. Teoretycznie raporty takie są wiec możliwe 8)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.