Skocz do zawartości

skany

paciorkowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Może po drugiej stronie jest coś nie tak ? Tj. po stronie skanującego ? Wysłał może pod niewiedzę lub klikał po kilka razu i się namnożyło. Czasem jakiś przycisk się "zatnie" i robi się spam lub też przeglądarka mogła wysłać więcej informacji. Tak czy owak serwer nie ma prawa namnożyć raportów, skoro wysłał jeden to będzie jedna wiadomość, nie ma w tym pliku pętli, aby się plik wysłał kilka wiadomości pod wypływem czynników zewnętrznych.

Może po drugiej stronie jest coś nie tak ? Tj. po stronie skanującego ? Wysłał może pod niewiedzę lub klikał po kilka razu i się namnożyło. Czasem jakiś przycisk się "zatnie" i robi się spam lub też przeglądarka mogła wysłać więcej informacji. Tak czy owak serwer nie ma prawa namnożyć raportów, skoro wysłał jeden to będzie jedna wiadomość, nie ma w tym pliku pętli, aby się plik wysłał kilka wiadomości pod wypływem czynników zewnętrznych.

Przez miesiąc grałem bez sterowników do myszki co powodowało podczas skanowania lub przeglądania galaktyki czasami klikniecie czterokrotne mimo iż ja klikałem raz. Raporty dochodziły x4 z tym samym czasem. Teoretycznie raporty takie są wiec możliwe 8)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.