manticore Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Siemka mam takie pytanie co sie stanie gry gracz wysyla flote z 1 ksiezyca na drugi a wwtym czasie zniszcze mu obydwa ksiezyce co wtedy stanie sie z flota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 leci na planetę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Flota wyląduje bezpiecznie na planecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarn-vedra Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 (edytowane) nie powiedzialbym ze bezpiecznie Edytowane 14 Października 2014 przez I_Will_Never_Forget Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Dagg chciał napisać, ze wyląduje bezpiecznie w Reckach sorry za spam ale musiałam bo aż się prosiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 O Night spamuje xD Nie do wiary A po za tym to chodziło mi bardziej, że flota nie poleci gdzieś w kosmos tylko, że prościutko na planetę, ale recki też mogą być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi