Oszukista Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 11 Listopada 2011 Witam, duzym ulatwieniem w wysylaniu flot, budowaniu oraz w handlowaniu i wysylaniu surowcami bylo by dodanie . miedzy liczbe tysiecy:np: 1.000, 10.000 100.000.000.000Mysle ze to nie jest trudne do zrobienia. prosze o rozwazenie mojego pomyslu. (nie wiem czy juz byl taki pomysl)Podkreslam ze separatory powinny sie dodawac automatycznie, zeby nie trzeba bylo ich recznie wpisywac jak mysleli gracze. http://img37.imageshack.us/img37/6686/beztytuuzun.png Pozdrawiam Oszukista @karolradompoprawione =) jestembombowy dodał reakcję 1
pitry Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 11 Listopada 2011 niezbędne a zarazem przydatne jestem na tak
KarolRadom Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 11 Listopada 2011 Nie chcę się czepiać szczegółów ale może zmieniłbyś nazwę tematu na: Separatory tysięcy we flotach i surowcach??Pomysł jak najbardziej popieram Neriel dodał reakcję 1
Gość Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 11 Listopada 2011 Nie chcę się czepiać szczegółów ale może zmieniłbyś nazwę tematu na: Separatory tysięcy we flotach i surowcach??Pomysł jak najbardziej popieram Usuńcie mu te -1 co mu dałem, bo mi się popieprzyło coś. A co do tematu, pomysł może i dobry, ale zupełnie zbędny. I tak każdy wie jak te zera liczyć Choć nie jestem przeciwny, więc głos +
deusx Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 11 Listopada 2011 Separatory nie będą się ręcznie same wpisywać, bo to js i raz nie potrzebne obciążanie lekkiego skinu, dwa wiele przeglądarek ma problem z obsługą js (np. chrome) i potem ludzie w ogóle nic nie mogą pisać. Możemy zrobić tak, że po wciśnięciu max separatory będą już wypisane (tak jak w stoczni, demontowni, banku).
Rekomendowane odpowiedzi