spieriz Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Obecnie rozwój grawitonów warto robić tylko na 1 poziom, reszta jest bezużyteczna. Może by zrobić z tego użytek? przykład:(RG - Rozwój Grawitonów)5 lvl RG - +1% na zniszczenie moona8 lvl RG - +2% na zniszczenie moona10 lvl RG - +3% na zniszczenie moona12 lvl RG - +4% na zniszczenie moona13 lvl RG - +5% na zniszczenie moona14 lvl RG - +6% na zniszczenie moona15 lvl RG - +7% na zniszczenie moona16 lvl RG - +8% na zniszczenie moona17 lvl RG - +9% na zniszczenie moona18 lvl RG - +10% na zniszczenie moona Więcej by się nie dało zwiększyć, bo jeśli ktoś już by się wykosztował na satelity, to bez problemu by niszczył wszystkie moony. Razem z tym pomysłem dołączam pomysł, aby zwiększyć ilość wymaganej energii do zbadania rozwoju grawitonów, np. o 150%. Dagger157 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Jestem za, tak to nic się z tym nie robi, a może będzie z tego pożytek jakiś. Można podnieś wymagania gś, chodzi mi głównie o RG, tak np. do 4lvl i od 5lvl robić te +% na zniszczenie moona. Oczywiście raczej jest dość łatwo zniszczyć moona, ale jak się zmieni szansę na utratę gś to może coś z tego będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 W tym pomyśle jest pewien haczyk. Grawitony posiada agresor i obrońca, więc istotny musi być nie lvl ale różnica między nimi.Z doświadczenia wiem, że we wzorach z użyciem różnicy grawitonów jest problem, jeśli różnica jest równa 10 lub większa 10, gdyż dochodzi wtedy do mnożenia przez 0 Można to łatwo obejść modyfikując max lvl na 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarn-vedra Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 dobry pomysł ale proponuje wykreślić satelity z demontowni a dwa badanie było by waże gdy satelity beda emitować odpowiednią energie czyli niszczac satelity traci sie % kolejna zacheta do bunkra heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Z deusem na PM porozmaiwam najpierw na temat zwiększenia kosztów grawitonów. Póki co jest kilka innych rzeczy do zrobienia bez których tego tematu nie możemy ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 LEON, ale dlaczego by miała być brana pod uwagę różnica między poziomem rozwoju? Przecież księżyc nie atakuje w GŚ strumieniem grawitonów. Ten pomysł dotyczy tylko niszczenia księżyca. A jeśli się podniesie koszty satelit, to zrobienie tej technologii na wysokim poziomie wcale nie będzie takie proste. odnośnie satelit:http://forum.ogam.online/index.php?/topic/8171-zmiana-kosztow-satelit/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ja popieram wersję LEONA, dobrze by było, tak jak jest z opancerzeniem, t. bojową, t. ochronną. Bo jeśli liczyły by się tylko technologie agresora to obrońca by nie miał żadnych szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi