spieriz Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Listopada 2011 Obecnie rozwój grawitonów warto robić tylko na 1 poziom, reszta jest bezużyteczna. Może by zrobić z tego użytek? przykład:(RG - Rozwój Grawitonów)5 lvl RG - +1% na zniszczenie moona8 lvl RG - +2% na zniszczenie moona10 lvl RG - +3% na zniszczenie moona12 lvl RG - +4% na zniszczenie moona13 lvl RG - +5% na zniszczenie moona14 lvl RG - +6% na zniszczenie moona15 lvl RG - +7% na zniszczenie moona16 lvl RG - +8% na zniszczenie moona17 lvl RG - +9% na zniszczenie moona18 lvl RG - +10% na zniszczenie moona Więcej by się nie dało zwiększyć, bo jeśli ktoś już by się wykosztował na satelity, to bez problemu by niszczył wszystkie moony. Razem z tym pomysłem dołączam pomysł, aby zwiększyć ilość wymaganej energii do zbadania rozwoju grawitonów, np. o 150%. Dagger157 dodał reakcję 1
Dagger157 Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Listopada 2011 Jestem za, tak to nic się z tym nie robi, a może będzie z tego pożytek jakiś. Można podnieś wymagania gś, chodzi mi głównie o RG, tak np. do 4lvl i od 5lvl robić te +% na zniszczenie moona. Oczywiście raczej jest dość łatwo zniszczyć moona, ale jak się zmieni szansę na utratę gś to może coś z tego będzie...
Gość Braus Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Listopada 2011 W tym pomyśle jest pewien haczyk. Grawitony posiada agresor i obrońca, więc istotny musi być nie lvl ale różnica między nimi.Z doświadczenia wiem, że we wzorach z użyciem różnicy grawitonów jest problem, jeśli różnica jest równa 10 lub większa 10, gdyż dochodzi wtedy do mnożenia przez 0 Można to łatwo obejść modyfikując max lvl na 9
Tarn-vedra Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Listopada 2011 dobry pomysł ale proponuje wykreślić satelity z demontowni a dwa badanie było by waże gdy satelity beda emitować odpowiednią energie czyli niszczac satelity traci sie % kolejna zacheta do bunkra heh
Neriel Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Listopada 2011 Z deusem na PM porozmaiwam najpierw na temat zwiększenia kosztów grawitonów. Póki co jest kilka innych rzeczy do zrobienia bez których tego tematu nie możemy ruszyć.
spieriz Napisano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 7 Listopada 2011 LEON, ale dlaczego by miała być brana pod uwagę różnica między poziomem rozwoju? Przecież księżyc nie atakuje w GŚ strumieniem grawitonów. Ten pomysł dotyczy tylko niszczenia księżyca. A jeśli się podniesie koszty satelit, to zrobienie tej technologii na wysokim poziomie wcale nie będzie takie proste. odnośnie satelit:http://forum.ogam.online/index.php?/topic/8171-zmiana-kosztow-satelit/
Czarny93 Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Listopada 2011 Ja popieram wersję LEONA, dobrze by było, tak jak jest z opancerzeniem, t. bojową, t. ochronną. Bo jeśli liczyły by się tylko technologie agresora to obrońca by nie miał żadnych szans.
Rekomendowane odpowiedzi