paciorkowiec Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Witam !!! Nie wiem czy tylko na u 5 ? Jest jedna akcja z falangą . Lece na zniszczenie mona puszczam rece na Pz , mon pada , i co widze ? Jak moje rece leca na pz? Odświeżam dalej lecą na Pz , proszę o usuniecie tego błedu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pa?? Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Zapodaj screena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Błąd istnieje ale jest bez znaczenia, bo i tak tylko Ty widzisz te recki, nikt więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Nie koniecznie bo ja widziałem kogos innego recki , napisałem o sobie bo tez miałem taka sama akcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Falangujesz czyjąś planetę czy swoją ? Co ma do tego moon, że pada ?Widzisz recyklery lecące na pozycję, którą akurat falangujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Falanga nie obejmuje przecież pola zniszczeń. A bynajmniej nie powinna. Stąd wzięły się popularne na ogame fsy z moona na pz. Że nie można ich było zobaczyć na fali, były tanie no i moona nie jest tam tak łatwo zdjąć. Więc pacior ma rację - to jest błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 To jest błąd, chociaż pz na i tak da się wyliczyć bez problemu. Tylko niech kolega dokładnie opisze błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dokładnie to znaczy tak :Kolega x niszczy koledze y mona , w tym samym czasie kolega x wysyła recki na pz gdzie bedzie ściagany mon , od tak dla bezpieczenstwa jeśli by kolega y podtawił jakas flote , w tym czasie ja falanguje miejsce gdzie bedzie sciagany mon , mon pekł i co widze ? Widze recki kolegi x któy wysłał z mona na pz kolegi y .Chyba zrozumiale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 No teraz już jaśniej Czyli na falandze widać floty lecące na dane PZ po ściągnięciu moona z tej pozycji. Tak jakbyśmy skanowali falangą PZ, a nie planetę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Tak jest Nerielku spróbuje dziś puknąć jakiegoś nieszczęsnego mona i sprawdzić czy sie to powtórzy. A jak sie powtórzy to zrobie screnna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Zrób zdjęcie, bo zrobiłem małe poprawki w falandze, nie powinien się błąd powtórzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Kiedy zmieniłeś bo to z jakieś 20 minut temu http://imageshack.us/f/853/68202292.png/ I dodam ze jest to tylko po ściągnieciu mona Odświeże naprawa nic nie pomogła nadal widać PZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OWADEK Napisano 9 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 dalej jest blad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Odświeze bo uważam ze to poważny błąd .. Nadal widac rece na fali po sciagnieciu mona wiec nie zostało to naprawione.... konto_do_usuniecia dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 17 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 a falanga nadal zepsuta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Nie potrzebny ten spam, mamy na głowie milion innych rzeczy, nie jesteśmy w stanie zrobić wszystkiego na raz. Czy falanga pokazuje flotę na pz tylko po zniszczeniu moona ?Jak jest moon, to nie pokaże ?Jak w ogóle moona nie ma to pokaże czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 17 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Odświeze bo uważam ze to poważny błąd .. Nadal widac rece na fali po sciagnieciu mona wiec nie zostało to naprawione.... Normalnie nie widać tylko po sciągnieciu mona.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Prawdopodobnie znalazłem już przyczynę, jednak muszę to dokładniej jeszcze przebadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Naprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi