kamillu12 Napisano 6 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Witam.Chciałbym zgłosić błąd z zadaniem nr 34 a mianowicie zatrzymał mi się licznik pkt za udane wygrane starcia.Proszę o zaliczenie tego zadania bo już uzyskałem co najmniej 200.000.000% za złomowania. Udowodnić mogę wygranymi RW jeśli była by taka potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 6 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 jako agresor czy obrońca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 6 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Jako agresor. Bez żadnych remisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biohazard Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 witam właśnie dzisiaj zauważyłem że mi też 2 raportów nie dodało tylko że u mnie na zadaniu 48, trzeba uzbierać 1.000.000.000% nie było by to dla mnie problemem gdyby nie to że to są dwa raporty na 48kk % i trudno nie zauważyć że ich nie dodało do mojej sumy procentu z walk oczywiście ataki wygrał agresor czyli ja raporty mam jakby co mogę pokazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Proszę o pomoc jak mam zaliczyć to zadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biohazard Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 widzę że ADMINISTRACJA się [wymoderowano] na nasz problem spoko :/ //warn za wulgarnośćdeusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Gratuluje administracji ze potrafi wystawić warna za wulgarność a nie ma czasu na odpowiedz co do tego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biohazard Napisano 8 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 (edytowane) procent mi nabija niby dalej już normalnie, tylko szkoda że sobie nie nabiło akurat to ważniejsze a administracja ma dalej to w głębokim poważaniu, ważne że promocje są i że kasa na konto płynie //kolejny warn za ostatnią część postadeusx prawda boli Edytowane 8 Listopada 2011 przez biohazard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Błąd jest ciągle w weryfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Dziękuje za odpowiedź a czy dał byś rade jakoś zaliczyć zadanie czy trzeba czekać aż błąd zostanie naprawiony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Czy licznik walk wygranych został przyznany czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Dalej to nie działa proszę o zaliczenie mi tego zadania. Licznik walk chodzi tylko jeśli się podlicza mały % z ataku a jeśli jest coś większego np w tym momencie jako agresor wygrałem i był taki procent 47.358.304% to juz tego nie podliczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Odpowiedź na w/w pytanie, to może będę w stanie pomóc szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Tak posiadam licznik walk wygranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Ja też posiadam ten licznik, pytałem, czy dodało +1 w liczniku walk z ową walkę (tej, w której nie dodało procentów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Nie pomogę Ci bo nie zwracałem na to uwagi ile było przed walka wygranych pojedynków. Nie wiem czy Ci to pomoże ale teraz mam 2359 wygranych walk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 17 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Pytanie do administratora tej gry DLACZEGO NIE ZAJMIE SIE TYM BŁĘDEM TYLKO GO OLEWA????!!! Zgłosiłem to 11 dni temu Nawet nie raczy pan odpisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Bez odpowiedzi na pytanie:Ja też posiadam ten licznik, pytałem, czy dodało +1 w liczniku walk wygranych z ową walkę (tej, w której nie dodało procentów). raczej trudno szukać na próżno, tym bardziej, że jest kupa innej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 17 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Biedak nie pamięta.. A tak ciężko wpaść na pomysł "to może zaatakuję jeszcze raz i wtedy sprawdzę czy dodaje"?Jasne, że deus mógłby to sam zrobić ale równie dobrze mógłby załatwić sprawę nr 2, albo nr 3 czy też nr 4 a takich spraw do załatwienia ma najmniej 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 17 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 No to usuńcie wszystkie zadania związane z złomowaniem i będzie po kłopocie Właśnie skończyłem to zadanie. Dziękuje za pomoc Tylko ciekawe jak ja uzyskam 1.000.000.000 %.Mam nadzieję ze uda sie naprawić ten błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 17 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Ja pisałem ze małe złomy takie jak 10.000.000 % dodaje. Tylko mi chodzi przy większych np 50.000.000 % a posiadam takie w SJ na forum. TAkich już nie dodało.A co do walk to dodaje wygrane. Tylko nie wiem czy przy tych większych dodaje +1 bo nie jest łatwo znaleźć cel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Sprawdzałem, czy wielość % ma tutaj znaczenie - żadnego, tworzyłem na prawdę sporo raport (np.2.000.000.000 %) i zawsze było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi