Tamara Napisano 5 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 5 Listopada 2011 (edytowane) witaski Edytowane 12 Lipca 2012 przez Tamara Dragonslayer dodał reakcję 1 Cytuj
Darth Misiek Napisano 5 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 5 Listopada 2011 O już chyba 5 kobita na forum Jeszcze miło by było, jakbyś podała uni na którym grasz Co by nie było, że tylko zrzędzę, to witam Cytuj
Plus&Minus Napisano 5 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 5 Listopada 2011 Slawek nie przepości okazji "podryw na przywitanie musi byc" hehe Witamy i zapraszamy do wspólnej gry Cytuj
Gość Napisano 5 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 5 Listopada 2011 Nooo Tamara ^^ witam, witam ^^ prawie sąsiadki jesteśmy xD WLKP! Oby Ci się miło grało ; ) Cytuj
Darth Misiek Napisano 5 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 5 Listopada 2011 Co by ze mnie był za amant, gdybym takie okazje przepuszczał Jeszcze ten mój wdzięk osobisty. Elokwentny, miły i w ogóle, długo mógłbym mówić o sobie w superlatywach, ale w końcu to nie temat o mnie Także jeszcze raz witam Cytuj
Tamara Napisano 6 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 6 Listopada 2011 Gram na 5 uni, jak narazie sama ale mysle ze niedulgo Dzieki za słodkie przyjęcie Cytuj
StoProCent Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Listopada 2011 witam Tamara : ) życzę sukcesu w grze Cytuj
Gość Napisano 8 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Listopada 2011 Po diabła nowy temat? Mogłaś posta dodać.A żeby to spamu nie było, witam. Cytuj
Tamara Napisano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 3 Grudnia 2011 Po diabła nowy temat? Mogłaś posta dodać.A żeby to spamu nie było, witam.O rany nie denerwuj sie cmmmmok Cytuj
JunkieXL Napisano 21 Stycznia 2012 Zgłoszenie Napisano 21 Stycznia 2012 hej, też jestem w wlkp miłej gry:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi