manticore Napisano 4 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Mam pytanie jak mam 1 demontowanie ze zwroci mi sie 100% to moge jaka chce ilos floty zdemontowac? i dostane za nia 100%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Dokładnie tak, jednorazowe demontowanie floty za 100%. Radzę się pospieszyć, bo pozostałych graczom, którym zostało jedno demontowanie bo jeszcze nie użyli demontowni od czasu zmiany spalania zostanie to jutro zablokowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manticore Napisano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 powinien byc na to nieograniczony czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 5 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Demontownia oferuje skup twojej floty za 50% wartości.Pozostało Ci 0 demontowań 100%. A ani razu nie demontowalem floty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi