selva Napisano 4 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 4 Listopada 2011 witam mam problem od wczoraj nie mam mozliwosci podglou zakladki wiadomosci fak ze jestem odciety od tej funkcji uniemozliwia ni gre i nie wiem czy to jest jakis blod jezeli nie to prosze o pomoc pozdr.
deusx Napisano 4 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 4 Listopada 2011 Jakiś błąd się wyświetla ?Zakładka zniknęła z lewego menu?Wszystko inne działa w 100%, tylko nie wiadomości?
selva Napisano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 4 Listopada 2011 wszystko dziala oprocz wiadomosci zakladka wiadomosci jest ale ilosc 0 i nie moge sprawdzic
deusx Napisano 4 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 4 Listopada 2011 Ilość zakładki wiadomości 0 ? Nie rozumiem. Wykonałeś restart przeglądarki ?
selva Napisano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 4 Listopada 2011 edit.. więc tak w prawym górnym rogu ekranu podglądu mamy ikonkę informacje i tam stan nowych wiadomosci jest 0 a w lewym panelu jak wejdę do wiadomości to tam sa nowe. przegladarka mozilla 3.6.23 restartowana, wykasowane ciastka itd.
deusx Napisano 4 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 4 Listopada 2011 Czyli chodzi oto, że popsuł się wskaźnik nowych wiadomości a nie one same, tak ?
Rekomendowane odpowiedzi