wk213 Napisano 3 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Witam.Ja wpadłem na pomysł.Żeby nowi gracze mieli trochę swobody to można im dać z 20-30 dodatków na start lub geologa 7 dni.Co wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Przy przejęciu nieaktywnego konta gracz dostaje dodatki o równowartości "zakupu" konta. I myślę że tu nie jest potrzebna taryfa ulgowa tylko ochrona nowych graczy, żeby nie zostali "zjedzeni" przez topkę ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 3 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 sprecyzuj "nowi gracze" Jeśli chodzi ci o konto od zera, to geolog na 7 dni niewiele daje na początku. Dużo więcej jest surowców z farmienia w początkowej fazie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Skoro niewiele daje to po co im to? Lepiej dać im czas na rozwój, żeby spokojnie sobie farmili. Powiedzmy do jakiegoś przedziału punktowego. Wiadomo, że jednym pójdzie to szybciej - bo będą mieli więcej czasu, a innym niestety dłużej. Prób punktowy jest do ustalenia. Można zgłosić sugestie, zrobić ankietę, cokolwiek. Akurat administracja zwraca uwagę na to co my gracze mamy do powiedzenia co w ostatnim czasie pokazała niejednokrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 3 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Ja jak zwykle mogę swoją propozycję dać i deusowi już dawno temu pisałem w sprawie tej całej ochrony.. jak będzie temat to się mogę wypowiedzieć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi