harunia33 Napisano 13 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Może więcej kolejek dziennie, a ćwierć finały, półfinały i finały po jednej dziennie bo 3 miechy to do stycznia to trochę długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Przy złych wiatrach nie będzie trzeba robić rund finałowych, żeby było widać finalistów :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 13 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 A tak na marginesie Kicha doszło moje zgłoszenie? Wysłane 20 min temu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Zgłoszenia doszły.Za niedługo rozpatrzę je . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 13 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 a kiedy będą pierwsze wyniki? i zdradź nam chociaż jakie jednostki się pojawiają. chodzi mi o wszystkie rodzaje jakie są w zgłoszeniach. Czy skupiano się przeważnie na jednym, dwóch rodzajach, czy jest duża różnorodność we flotach. już i tak nic się nie zmieni więc trochę szczegółów możesz ujawnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Kolejne składy przeliczone i wpisane na listę.Kilka osób znowu przesadziło z wartościami swoich flot. Mam nadzieję, że do 24 zdążą jeszcze wysłać poprawione składy. Co do pierwszego etapu, to nie wiem kiedy on będzie, ponieważ nie ma na razie nawet harmonogramu . Składy flot są bardzo zróżnicowane. Ciężko, żeby 100 osób postawiło na jeden statek . Rodzaje preferowane przez graczy są praktycznie oczywiste. OW, krążki, pancerniki, gś, aurory. Potem bombki, lm`y, cm`y. Zdarzają się takie wybryki jak sondy, czy ut, ale to pomijam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 13 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Ja tam się tylko obawiam tych śmiesznych GŚ + LM -.-Przez pochrzaniony system walk takie byle badziewie ma sporą przewagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonam Napisano 13 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Kicha wyslalem sklad floty rowny 10 bln deuteru sprawdzalem z 5 razy, a Ty mi odpisales ze mniej niz 9,5 sprawdz jeszce raz sobie i wrzuc mnei na liste Moj nick wujuu (u2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiac Napisano 13 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Taki drobny szczegół, jestem na liście na uni 5 a jestem z uni 4. Może ktoś to poprawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 14 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Gracz wuju został wykluczony z zabawy. Wszystkie zgłoszenia rozpatrzone, błędy mam nadzieję już poprawione.Czekamy na harmonogram i ruszamy z zabawą . Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi