Kicha Napisano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ok, zaktualizowałem listę graczy. Już całkiem niezła rozgrywka się zapowiada. Kilka ciepłych słów ode mnie.Współczuje niektórym. Jeżeli nie są w stanie rozumieć tak prostego przekazu i napisać czegoś według wzoru, to nie chcę wiedzieć jak będzie wyglądało załatwianie wszystkich papierków w urzędach, gdzie nikt nie poprowadzi za rączkę, nikt nie wytłumaczy, a wzory nic nie ułatwiają.W pierwszym poście wyraźnie jest napisane, że flota ma się mieścić w przedziałach 9,5 - 10 bln w przeliczeniu na deuter. Nie wiem dlaczego wiele osób uparło się, że ich flota będzie miała 2 bln i tyle . Niektórzy poszli w drugim kierunku i ich floty są liczone w trylionach ... Kolejna rzecz to ten magiczny wzór. W temacie ma znaleźć się NICK ORAZ UNI ! Nie mój nick, nie nick Deusa, tylko Wasz nick i Wasze uni.W treści posta flota (spacja) wartośćfloty.... No błagam Was, to przecież nie jest takie trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Humankillerpr0 Napisano 8 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Wysłałem wczoraj swoją (flote) ale nie widzę się na liście uczestników a robiłem dokładnie tak jak w pierwszym poście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 8 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Jeśli robiłeś tak jak w pierwszym poście, to prawdopodobnie Twój @ mógł nie dojść. Ale skłaniając się do tego, że dużo ludzi robi błędy proponuje również zaglądnąć na tego swojego @, o ile się nie mylę w razie wysłania nie prawidłowych danych/nie pełnych danych itp/itd otrzymujemy @ zwrotnego, że należy poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 8 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A jaka jest nagroda pocieszenia??:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 8 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Jeszcze harmonogramu nie ma a już jesteś zainteresowany co dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 8 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 no co jestem po prostu ciekawy:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Niespodzianka . Konkurs się zakończy to zobaczysz. Humankillerpr0 na @ powinieneś dostać powód niezaakceptowania floty.Jeżeli takiego maila nie ma, a na liście się nie pojawiłeś, oznacza to, że Twój skład po prostu nie dotarł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 8 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ciekawi mnie tylko jeden fakt skoro Kicha sie za to bierze to mam nadziej ze w turnieju nie bedzie bral udzialu bo nie ma rozlosowanych najpierw list jak to bywalo wczesniej i dosyłania składów tylko od razu są flotki wiec jak to bedzie? bedzie on bal udzial czy nie?? Bo jak db wiemy jedni bada myslec ze turniej jest ustawiony inni nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 8 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ludzie mają niezwykły dar nieczytania tematu w którym się wypowiadają ...-.- Jako, że kicha bierze udział w konkursie harmonogram zrobię ja. Będzie on całkowicie losowy i przypadkowy, kto nie wierzy w naszą uczciwość niech nie bierze udziału w konkursie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Zybi jest to piąta odsłona konkursu. W każdej brałem udział .Jeżeli komuś się to nie podoba to nie musi brać udziału w zabawie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 8 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Zresztą to jest tylko zabawa przecież. Sam tytuł o tym mówi. Już nie mogę się doczekać wyników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 8 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Może nie odpadnę w 1 rundzie, i czekam na zaakceptowanie składu. Życzę powodzenia wszystkim To tylko zabawa i warto brać udział dla samej nadziei, że się wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Kolejna aktualizacja zrobiona.Mamy już ponad 70 uczestników ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 To będzie chyba największa do tej pory odsłona konkursu, sporo zainteresowanych a jeszcze pozostało sporo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 9 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 oj to się trochę namęczycie z tymi walkami. ale to chyba dobrze, że coraz więcej osób bierze udział, bo to oznacza, że coraz więcej osób przegląda forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 9 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Im więcej osób zagląda tutaj to więcej osób zagląda też jeden temat niżej może w końcu wyjdę z pierwszej rudny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 I co raz więcej osób gra, ostatnimi tygodniami statystyki poszły sporo do góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 9 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Jutro też ja się zapisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 10 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Kolejna aktualizacja zrobione . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 10 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 No flota na konkurs wysłana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawe00 Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Flota wysłana, czekam na akceptacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Kolejna aktualizacja będzie wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manticore Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 siemka cyz moglibyscie zmienic w uni 4 jest pomylka nie kamill tylko kamill2 z gury dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MastaH Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Czy na uni 5 nagrody będą mniejsze tak jak w poprzedniej wersji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Będą takie same na każdym uniwersum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi