Kicha Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Nowa odsłona znanej już zabawy. Proszę uważnie przeczytać cały ten post ! Swoje zgłoszenia wraz z flotą proszę kierować na podanego maila według wzoru.Wzór zgłoszenia floty :Adres e-mail: zabawawzlomowanie@gmail.comTytuł maila: Nasz Nick(Nasze Uni)Treść e-maila:Okręt Wojenny 250.000 (250000) (koniecznie przepisujemy bez kropek, odstępów itd).Pancernik 124.500 (124500) Tylko wiadomości napisane w stylu podanym wyżej będą rozpatrywane. Wszelkie inne będą dostawały negatywne odpowiedzi. Zasady konkursu:1. W konkursie może wziąć udział każdy gracz. Jedyne wymaganie to konto w grze. W przypadku posiadania kont na więcej niż jednym uniwersum, udział może wziąć tylko jednym kontem.2. Żeby wziąć udział w konkursie nie trzeba posiadać floty. Należy jedynie wysłać Nasz wybrany skład na zabawawzlomowanie@gmail.com. Wiąże się to z obliczeniami, aby Nasza flota nie przekraczała poniższych ustaleń.3. Flota nie może przekraczać wartości 10 BLN deuteru i nie może być mniejsza niż 9.5 BLN deuteru (przelicznik 4:2:1).4. Turniej odbywa się poprzez symulacje podanych składów flot. Przechodzi osoba, która odniosła mniejsze straty w pojedynku. Do następnej rundy brany jest pod uwagę pierwotny stan floty.5. W przypadku remisu, w którym gracze stracą identyczną wartość jednostek, przechodzi osoba, która będzie wybraną metodą losowania, lub ta, która dobrowolnie odstąpi wygranej innej osobie.6. Walki będą przeprowadzane na silniku walk (symulatorze) ogam.online, przy równym poziomie badań, domyślnie ustawionym na 0. Dzięki temu walki są przeprowadzane bez rozróżnienia uniwersum. Spotkać się może każdy z każdym.7. Zapisy trwają do 13 listopada do godziny 23:59.8. Udział w konkursie wymaga akceptacji niniejszego regulaminu. Nagrody w konkursiePodium1 miejsce - dodatki na konto o wartości 450 zł2 miejsce - dodatki na konto o wartości 250 zł3 miejsce - dodatki na konto o wartości 100 złNagrody dodatkoweDodatkowe nagrody w postaci dodatków na konto o wartości 30 zł otrzyma każda trójka najlepszych graczy z danego uniwersum z wyłączeniem osób, które znalazły się na podium, gdyż nagrody nie sumują się.Oznacza to, że oprócz pierwszego, drugiego i trzeciego miejsca zostaną rozdane nagrody również dla 9 innych graczy, którzy zajdą najwyżej ze swojego Uni. Nagrody pocieszeniaSymboliczna nagroda czeka każdego, kto odważy się przystąpić do turnieju ! ;)Zabawa w złomowanie vol. 5 Przydatne programy do obliczania wartości składu floty LISTA OSÓB U2speed trocek slawekbest vegetaaa mimzdx chomiczek_17Bubu70 TowarzyszKarwi Kicha Y2Kmirai lipsdamian1419 Rosinskyy gagnatFrytaxVatxneonek1ARAB cojest Virtual Lurker sandrusia1Dunstun Neriel Tarn-vedraRazjel Catalyst PACYFIKATORKedah BrasilassCobra AL-JA5eeRAVendetta T_Tlolcool harunia33 U3LEONZbojnik Winiu WapusRuby Princess anotomikNormans piotras32 U4ChRoScIk liso1Wazdar zorg kamill CzArNoWiDzcorleone sevenload micksZgrywuss Browar Basior Goldmano al-ja5eeraGregoryHouseGoatee kamill2 Sroka ToTylkoJa Zodiac U5helios LoopekBonhart StoProCent szczypiorMastachVasqez PanPolek Vivaldi Tali-banekNyczu99chesterone Potepiony BlueskiNspierizlethalEratokacper1MzdzisLGKinderbmw320 damkul1997AnimediumMiszcz18korekVilyana lucius Dagger157 NXx konserwatorMrWhitePawe00 Drwal MandegoselvaPaciorkowiec-marshall-Azetmarsiu Dagger157 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Juz wyslane Chyba jestem jako 1 (no chyba, ze Kicha bedziesz 1) hehe Powidzenia wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Takie dwa pytanka. Jeśli jestem z u5, to w tytule maila dalej ma być "Deusx (u2)" ?Drugie pytanie: trzeba gdzieś w mailu podpisać z którego uni jestem i jaki mam nick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 2 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Czy Ty aby na pewno przeczytałeś ten temat w całości ? Poprawiłem punkt, żeby było bardziej łopatologiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 przepraszam. //warn16. Nie nabijaj postów poprzez spamowanie i pisanie krótkich treści.deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L&M Napisano 3 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Nie wiem czy dobrze rozumiem. Mogę zgłosić się do konkursu nie posiadając rzeczywistej floty(lub też posiadając np 10sztuk LM), wystarczy abym podał skład floty "wirtualnej" byle nie przekroczyła wartości 10 bln deuteru. Czy tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 L&M dokładnie tak. Nie musisz mieć floty, po prostu ją sobie wymyślasz, byleby nie przekraczała tych 10 baniek dexu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 3 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Nie wiem czy dobrze rozumiem. Mogę zgłosić się do konkursu nie posiadając rzeczywistej floty(lub też posiadając np 10sztuk LM), wystarczy abym podał skład floty "wirtualnej" byle nie przekroczyła wartości 10 bln deuteru. Czy tak? 3. Flota nie może przekraczać wartości 10 BLN deuteru i nie może być mniejsza niż 9.5 BLN deuteru (przelicznik 4:2:1). To oznacza ze flota (wirtualna) mam kosztowac od 9.5 bln. - 10 bln. deuteru Ani mniejsza ani wiekasza wartosc floty nie bedzie brana pod uwage ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L&M Napisano 3 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 To oznacza ze flota (wirtualna) mam kosztowac od 9.5 bln. - 10 bln. deuteru Ani mniejsza ani wiekasza wartosc floty nie bedzie brana pod uwage ! Pozdrawiam Aż tak tępy nie jestem. I przeczytałem ten punkt regulaminu, fakt mogłem dłużej poczytać to nie musiałbym zadawać tego pytanie o rzeczywistą i wirtualną flotę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 3 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 zawsze lepiej spytać i zrobić wszystko dobrze, niż nie spytać i zrobić źle. dlatego też ja zadaje czasami bardzo głupie pytanie, między innymi mój pierwszy post w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 3 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Czy listy osób, które się zgłosiły będą się pojawiać na bieżąco na forum, tak jak to było wcześniej, czy będą po prostu wysyłane odpowiedzi na @, że flota zaakceptowana itp/itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 3 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 @ z akceptacją nie będzie, bo takowych nigdy nie wysyłaliśmy. Jeżeli wszystko będzie ok - nick pojawi się w temacie.Wiadomości zwrotne będą wysyłane w przypadku błędów (złe wartości flot, etc.). Obecnie nie mam czasu tego sprawdzić. Myślę, że albo dzisiaj wieczorem, albo najpóźniej jutro się za to wezmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 6 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Lista osób zaktualizowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killermax124 Napisano 6 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 już się zapisałem i czekan na pojawienie się na liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlito Napisano 6 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 zgłoszony //warn16. Nie nabijaj postów poprzez spamowanie i pisanie krótkich treści.deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 6 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Co jaki czas lista będzie aktualizowana? Tak mniejwięcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 6 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Co jaki czas lista będzie aktualizowana? Tak mniejwięcej... Zapewne jak tylko Kicha bedzie mial czas ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMSI Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Panie i panowie życzę powodzenia w tej gozgrywce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 też przyłączam się do tego powiedzenia xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Wybaczcie kolejne głupie pytanie, ale:-Jaka będzie rozpiska/tabela graczy walczących, chodzi mi o to, jakim sposobem będzie ustalane kto z kim walczy itd?-Ile dni będzie trwała cała zabawa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianflk Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Hej jak zmnieniam nick to tutaj też zgłosić ? Wyslalem dzis formularz z flota ale za 14 dni nick mi sie zmienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Losowo.Czas nieokreślony. Mniej więcej co kilka dni będą kolejne rundy więc cały turniej rozegra się w mniej więcej 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Jako, że kicha bierze udział w konkursie harmonogram zrobię ja. Będzie on całkowicie losowy i przypadkowy, kto nie wierzy w naszą uczciwość niech nie bierze udziału w konkursie. Zmieniliśmy nieco zasady, tj. zgłoszenia są od razu z flotą ponieważ duża grupa osób nie przesyłała nam po nicku floty i trzeba było robić na nowo duże harmonogramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Hej jak zmnieniam nick to tutaj też zgłosić ? tak, zgłoś nowy nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killermax124 Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 kiedy aktualizacja lisy zgłoszonych do konkursu?? bo niewiem czy jestem czy nie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi