Ritter Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Witam, w kolejce budowania - o dziwo tylko na księżycach - występuje u mnie taki błąd: 1. Jeśli nie jestem akurat na moonie na którym puściłem budowę, to z kolejki budowania są usuwane budynki inne niż ten, który akurat się budował kiedy schodziłem z moona, np. puściłem 4 x fabryka robotów + stacja księżycowa, a wybudowały się tylko fabryki robotów zaś stacja nie. Surowce nie zostały zwrócone. 2. Jeśli akurat jestem - taką próbę zrobiłem przed chwilą to pojawił się komunikat jak poniżej, ale po kliknięciu po raz kolejny w "BUDYNKI" budowa szła dalej. BłądWystąpił błąd. Skontaktuj się z administratorem.Numer błędu: #25, kod błędu:OGamtest(at)gmail.com Pozdrawiam,Ritter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 To właśnie założyłem ten temat na uni4. Temat do usunięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imzdx Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Odświeżam, ponieważ błąd nadal istnieje (to ze stacją). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Problem można ominąć ustawiając stację zawsze przedostatnią w kolejce. Błąd znany i wielokrotnie zgłaszany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 ale w końcu można by było to naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Jak już wcześniej pisałem, kod kolejki jest ciągle w weryfikacji. Gdyby to zależało od jednego warunku już dawno byłoby to poprawione. Błąd leży prawdopodobnie gdzieś w środku algorytmu samego budowania. Ponadto na teście błąd nie występuje, stację zawsze ustawiam na ostatnie miejsce i zawsze się buduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi