Czarny93 Napisano 1 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Dziś rozbudowuję moony, ustawiam po 5 budynków w kolejce, jako ostatni ustawiam zawsze stację księżycową i kiedy za godzinę wchodzę na moona to tej stacji mi nie wybudowywuje (tak jakbym jej nie dodał do kolejki). Stację dodawałem do kolejki zawsze piątą i zawsze wtedy gdy było wolne ostatnie pole na moonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`NX Napisano 1 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 to jest właśnie taki błąd, zapomniałem do listy deusowi napisać, jak budujesz coś na moonie i po tym jest stacja księżycowa to kolejka jest anulowana jak dojdzie do tej stacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 1 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Błąd łatwo ominąć. Trzeba stację ustawiać zawsze przedostatnią w kolejce. @ NXStacja nie anuluje kolejki. Anuluje samą siebie jeśli jest ostatnia w kolejceDeusx wie o tym błędzie już od dawna i go nie usunął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 1 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Ok, dzięki za info tylko to troszkę uciążliwe (a to spowalnia bo fabrykę robotów będę musiał dawać po rozbudowie stacji i nie skróci mi czasu jej budowy), szczególnie jak teraz mam do rozbudowania 18 moonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 1 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 błąd zgłaszany był przynajmniej z 2 razy już na bank chodzi o jakąś głupotę, może warunek >1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 W skrypcie nie da się sprecyzować błędu, nie ma żadnego warunku czy nawet dodatkowego kodu, który sprawdza stację księżycową, jest ona traktowana jak każdy inny budynek, pola są dodawane przez inny skrypt, więc to nie jest takie proste, gdyby to była drobnostka zostałaby już naprawiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi