paciorkowiec Napisano 31 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 A czy da sie coś zrobić z lagiami na u5 ..ostatnio było juz ok ...ale dzis to koszmar.....i nie tylko u mnie laguje jakby co....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust Napisano 31 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 U mnie to samo, lagi straszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 31 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 potwierdzam, grac sie normalnie nieda <_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsubasa_Oozora Napisano 31 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 zgadzam sie!! gra zamula w 100%;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 31 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 zgadzam sie!! gra zamula w 100%;/ a u mnie jest ok Nie latajcie ma moony to nie będzie mulic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 31 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Skoro lagi znów zaczynają się pojawiać, po świętach lub w międzyczasie postaram się zrobić kolejną konserwację i optymalizację systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi