trocek Napisano 29 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Witam grałem kiedyś w OGam byłem w TOP 300...Zaniedbałem gre i konto przejął ktoś inny ...Ale znów zachciało mi sie grać...Zalorzyłem nowe i nagle w galaktyce zobaczyłem moje stare konto, moje planety ITP...tylko inny nick...Istnieje możliwość odzyskania tego konta?...Gracz ma już status iI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 29 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 myślę, że skoro Twoje stare konto jest w statusie ''idlera'' to deus nie będzie miał nic przeciwko abyś dostał do niego na nowo dostęp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trocek Napisano 29 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Aha to fajnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Opcja przejmij konto nieaktywne, innej opcji nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trocek Napisano 29 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Czyli musiałbym zabilic te 25 złociszy...kiedyś tego nie było;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 30 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Innej opcji nie ma, nie jesteśmy w stanie stwierdzić czy konto może być twoje czy nie. Logowanie raz na 50 dni to nie jest wygórowana aktywność, aby zatrzymać konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 30 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 trocek, przepraszam za wprowadzenie Ciebie w błąd...zupełnie zapomniałam, że od niedawna weszły nowe zasady przejmowania kont nieaktywnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trocek Napisano 30 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Ok nie ma sprawy moje konto nowe jest juz prawie jak te stare ...Temat do zamknięcia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi