Kiewson Napisano 28 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Cze, jak gram przez chrome'a, to czasami przestają działać wyskakujące okienka (takie jak staty kolesia jak najadę na niego w galaktyce czy też informacje o lecącej na mnie flocie (ile statków różnego typu). Jak najeżdzam na taki element, to nic się nie dzieje, zamiast pokazania się informacji. Co jest też ciekawe, jak próbowałem ominąć ten problem przez zalogowanie się przez ie/firefoxa, to tam po zalogowaniu natychmiast pojawiał się błąd przeglądarki i wyłączała się samoistnie. O co biega, ziomy?Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 28 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ponieważ zalecana przeglądarka startowa to Mozilla Firefox a nie Google Chrome , nie da się ominąć problemu : ( co najwyżej możeo n zniknąć . Wyczyść ciasteczka i historie przeglądarki jak nie zadziała to odinstaluj FF i zainstaluj go na nowo , a jeżeli to nie pomoże to wiedz że coś się dzieje i należało by z formatować dysk z Windowsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Szukaj pomocy na stronie producenta, bo skrypt jest w 100% zgodny ze standardami. Może tutaj coś znajdziesz:http://www.google.com/support/forum/p/Chrome/thread?tid=08495cc4ceabab5b&hl=en Spróbuj też aktualizować przeglądarkę lub ją przeinstalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 28 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Mi działa, tylko niekiedy gdy mi net muli to nie, ale tak na google chrome to śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi