L&M Napisano 27 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Kiedyś, bardzo dawno temu grałem w grę podobną do Ogam nazywała się Ugamelia czy jakoś tak. Była tam bardzo fajna opcja tworzenia własnych projektów przy pomocy A Gen(wchodziło się tam podobnie jak w budynki czy też surowce). Ma może ktoś linka pod, którym znajdę A Gena? Naturalnie nie chodzi mi o to, aby zaśmiecać moimi propozycjami forum, ale chciałbym się trochę w to pobawić, tworzyć projekty dla samego siebie. Wiem jedno pod adresem http://a-gen.ovh.org nic nie ma. Będę dozgonnie wdzięczny za wszelką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biohazard Napisano 28 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 też grałem na ugameli ale tego a!gena nie pamiętam (widocznie nie używałem ) Mógłbyś troszkę jaśniej co z tymi projektami można robić i po co to służy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 28 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Po prostu pokazuje twoje projekty tak jak w grze - opisy, obrazki, cenę wszystko w 1 oknie jakby.Można to sobie zrobić w paincie nawet tylko sporo więcej roboty (ale że właśnie tamten nie działa to ja sobie zrobiłem ^^ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi