marsiu Napisano 26 Października 2011 Zgłoszenie Napisano 26 Października 2011 Mam pytanko czy jest jakiś problem z podsumowaniem punktów za budynki ??? Dzisiaj wchodząc na ogam spotkała mnie ( miła) niespodzianka a mianowicie dostałem około 30 kkk punktów za budynki. Fakt wybudowałem dość sporo kopalni za sporą sume ale w NIEDZIELE. Do poniedziałku zdążyło się wszystko wybudować a podliczenie dostałem dzisial wieczorem a nie tak jak np jest to w przypadku floty co godzine. Nie wiem czy tylko ja mam taki kłopot czy inni też się z tym spotkali ale chciałem jeszcze dodać że w moim przypadku nie zdażyło się to po raz pierwszy.
paciorkowiec Napisano 26 Października 2011 Zgłoszenie Napisano 26 Października 2011 Bywa często ze dopiero po odświeżeniu koloni dodaja sie punkty...
konto_do_usuniecia Napisano 26 Października 2011 Zgłoszenie Napisano 26 Października 2011 @up Zawsze tak się dzieje.Nie wiem tylko czy wydobycie się poprawia, czy dopiero po "przeklikaniu"
Gość PolskoPolski Napisano 27 Października 2011 Zgłoszenie Napisano 27 Października 2011 Ja robię tak - skończą się budować, to idę od pierwszej koloni do ostatniej w zakładce budynki. Wtedy podlicza i pkty i wydobycie.
Rekomendowane odpowiedzi