marsiu Napisano 26 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Mam pytanko czy jest jakiś problem z podsumowaniem punktów za budynki ??? Dzisiaj wchodząc na ogam spotkała mnie ( miła) niespodzianka a mianowicie dostałem około 30 kkk punktów za budynki. Fakt wybudowałem dość sporo kopalni za sporą sume ale w NIEDZIELE. Do poniedziałku zdążyło się wszystko wybudować a podliczenie dostałem dzisial wieczorem a nie tak jak np jest to w przypadku floty co godzine. Nie wiem czy tylko ja mam taki kłopot czy inni też się z tym spotkali ale chciałem jeszcze dodać że w moim przypadku nie zdażyło się to po raz pierwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 26 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Bywa często ze dopiero po odświeżeniu koloni dodaja sie punkty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 26 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 @up Zawsze tak się dzieje.Nie wiem tylko czy wydobycie się poprawia, czy dopiero po "przeklikaniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 27 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Ja robię tak - skończą się budować, to idę od pierwszej koloni do ostatniej w zakładce budynki. Wtedy podlicza i pkty i wydobycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi