Gość Napisano 26 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Jako iż tematu mojego nie ma, a wypadałoby żeby był, no i Kichachu obiecałam 5k postów to jakoś to trzeba nabić (+1 xD)... To ten... Witam się xD Gram sobie na uni2, 3 i 5 ^^ (uzależnienie, otwarcie się przyznaję). Coś o mnie jak chcecie wiedzieć to proszę pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 26 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Dlaczego jesteś moją siostrą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 W zasadzie to nie wiem dlaczego. Bo tak po prostu wyszło? ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 26 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Możliwe. xD Ile masz lat?Masz rodzeństwo?Ile czasu spędzasz na komputerze?Lubisz grać w ogam?W jakie inne gry grasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Ile masz lat? 22 o.OMasz rodzeństwo? Mam ^^Ile czasu spędzasz na komputerze? O dużo za dużo.Lubisz grać w ogam? Uwielbiam ♥W jakie inne gry grasz? Nie mam czasu na inne gry xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browar Napisano 26 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 hmm jak mogłaś nie pamietać wujka browara z magicznej u 47 >?? lubisz kawałek "Tiesto pres. Allure Feat JES - Show Me The Way" ?? czemu ?? Queen - We Will Rock You -Bar Saraf Sunrider Club Mix to profanacja czy świetny że tak powiem cover? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Przepraszam, zachowałam się jak szczeniak już więcej tak nie zrobię ^^ Nie lubię Tiesto ^^A ten mix to profanacja. Ewidentnie : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 27 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Jakie zwierzę i jaki wygląd jego ci się marzy 75c czy 75d ? Czy zrobisz mi kolacyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Jakie zwierzę i jaki wygląd jego ci się marzy?Że niby ja jakim chciałabym być zwierzątkiem czy jakie bym chciała mieć? : PSprecyzuj sie Chester albo przestań pić bo Cię nie ogarniam xD 75c czy 75d ?75A! XD Czy zrobisz mi kolacyjęJak zasłużysz to Ci zrobię ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunkieXL Napisano 21 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 oo Ty też z wlkp;p ach Ty spamerze Shoutboxowy;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi