`NX Napisano 26 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Witam, ostatnio podnosząc ekstraktory na planetach, zauważyłem że temperatury na planecie matce dla każdego gracza przy rejestracji są losowe. Czy nie uważacie że jest to nie fer pod względem wydobycia deuteru na takiej planecie? Gracz który założy sobie konto i trafi matkę z -98 stopni będzie się przecież szybciej rozwijał niż gracz który zaczyna z temperaturą +80 stopni. Nie opłaca się w ogóle rozwijać ekstraktorów na takiej planecie. Jak wiadomo deuteru więcej się wydobywa jak jest zimniej, więc moja propozycja jest tak żeby przy rejestracji temperatura planety matki była ustawiona na taką sama dla wszystkich (najlepiej jak by to była najzimniejsza z możliwych). Również trzeba by było zmienić temperaturę wszystkim już zarejestrowanym graczom. Co o tym myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 26 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Uważam że masz rację i każda matka powinna mieć tą samą temperaturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 26 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Ledwo ponad 1% ogólnego wydobycia. Mi różnicy nie robi ale jak kogoś 1% boli to chyba nie będzie problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`NX Napisano 26 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 mnie tam ten procent boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 NX nie przesadzaj. Przy kolonizacji też zwracasz uwagę tylko na temperaturę czy jednak to ilość pól ma u Ciebie większe znaczenie? : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`NX Napisano 26 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Masz racje, ja się kierowałem ilością pól przy rozstawianiu planet ale teraz widzę że powinno być inaczej, co nie zmienia faktu że mam dość zimne planety. Każda planeta się liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi