harunia33 Napisano 25 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Wysłałem 4 fale po 150kk zwieraczy po powrocie dostałem 3 raporty a jeden gdzieś wsiąkł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plucjan Napisano 25 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 moze jeszcze wraca albo jeszcze stacjonuje wcisneles np na 12h stacjonowania zapewne to jest przyczyna to jest czas w ktorym nie masz kontaktu z nia i tak jak bys tej armi niemial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 25 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 hah, zwieraczy to mnie rozbroiło . A szperacze wróciły? I czy się nie pomyliłaś? Bo od tych ekspedycji można oczopląsu dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 25 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 chodzi o to, że flota wróciła na planetę z całą resztą (wszystkie 4 fale wróciły) ale dostałem tylko 3 raporty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 25 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Hmm myślałem, że po prostu nie wysłałem ostatniej fali przez flooding czy coś... ale widzę, że nie tylko mi 1 raport ostatnio zaginął..A może jednak zbieg okoliczności ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandra1 Napisano 25 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 heh czytałam to własnie i zdarzyło mi sie to samo dosłownie przed minuta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Nie jest to wina przypadkiem tej "godziny do tyłu" ? Dobrze patrzyliście, czy przypadkiem gdzieś niżej nie ma tej wiadomości ? Czy znacznik wiadomości był [4] po wysłaniu 4 fal i były 3 wiadomości, czy znacznik był [3] i były 3 wiadomości po wysłaniu 4 fal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 26 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Znacznik był [3] wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 27 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 ZNÓW TO SAMO: 4 ekspedycje znów tylko 3 wiadomości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Harunia miałem tak samo jak słałem ekspedycje, wysyłałem 5 a nieraz miałem tylko 4 wiadomości, jakby w ogóle ekspedycja nie poleciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 27 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 No właśnie mi się już drugi raz zdarzyło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 27 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Mi tylko raz.. oby nie więcej.Skoro się powtarza to deus będzie miał co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 27 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 ja juz w sumie mialem to okolo 4 razy, ale o ile sie nie myle, pomimo tego ze nie ma raportu to jednak surowce docieraja, bynajmniej tak mi sie zdaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polak_Potrafi Napisano 31 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Nadal ten sam błąd jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 31 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Błąd jest ciągle weryfikowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi