Plus&Minus Napisano 24 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Tutaj prowadzimy dyskusje dotyczącą wojny. Mam nadzieje ze gracze z sojuszu L-P przyjmą wojnę i cale uniwersum będzie świadkiem dobrej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 24 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Jazda chłopcy Szalejemy Brodi złaź z urlopu chłopcze i zaczynamy zabawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 24 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Bez sensu ta wojna. Brodi gra sam w tym soju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman Napisano 25 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Jaki sojusz taka wojna z nimi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruby Napisano 25 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Sorry że się wtrącam ale czemu Dymek nie podlicza procent? Nie umie liczyć jeszcze w szkole nie miał dodawania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 25 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Tak właśnie, Ruby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 25 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Ruby podliczac mozna co 24h to nie robi wielkiej roznicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 26 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Nim wypowiedzieliśmy wojnę, 80 % graczy z LP bylo aktywnych w grze. Teraz te 80 % jest na urlopach. Wielka szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodi Napisano 26 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Siemka wszystkim wojna trwa do 19.11, więc się pojawię na pewno tylko nie wiem kiedy, nic wcześniej nie widziałem, że się szykuje z wami jakaś mała rozruba ale to dopiero początek więc jeszcze zdążycie się nacieszyć jak wam L-P dupkę złoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai Napisano 26 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Nim wypowiedzieliśmy wojnę, 80 % graczy z LP bylo aktywnych w grze. Teraz te 80 % jest na urlopach. Wielka szkoda. Tak btw to chyba nielegalne jest, wejść na urlop w czasie wojny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 27 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 mmm widzę że coraz ciekawiejco do urlopowiczów to zgłaszać ich i bany dostaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 28 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 UWAGA ! Z powodów osobistych muszę odstąpić od wojny. Mam nadzieje że się nie pogniewacie Tak więc obydwóm stronom życzę powodzenia. Pozdrawiam Catalyst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 29 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 banik sie szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 29 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Zwisa mi czy będę miał bana czy nie. Mam ważniejsze rzeczy na głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 29 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 No dobra mimo wszystko życzę powrotu do normy w realu. A my ? gramy dalej Legion przeorganizował Floty i jest gotowy do następnego podejścia i kontrofensywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fighter Napisano 30 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 raport ze starcia wnc vs speed wedlug mnie jest zenujacy co to ma byc ogole koles nabija debris na swojej flocie porazka!!!!!!!! mam nadzieje ze cos z tym zrobicie bo jak na czyms takim ma polegac wojna to chyba lepiej sobie odpuscic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 30 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Witam,pisałem o tym pod RW, ale dorzucę jeszcze tutaj. wnc zrobił procent: 255.321.995%, który liczy się do wojny. Chciałbym tylko zauważyć, że z tego całego debrisu moje jest 70k satelitów słonecznych. Nie wiem jak się gra tutaj, ale dla mnie to jest wtopa, a nie wygrana walka. No, chyba, że Wasz sojusz stać na takie wymiany, wtedy możemy się bawić. Pozdrawiam,Ritter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 30 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Tak nasz sojusz stac na takie akcje. Poza tym jak to juz mi jeden z przewodników w tej grze powiedział "Liczy się % i Straty w jednostkach a nie zbieranie debrisu to jest WOJNA a nie zwykle starcie" Jeżeli nie chcecie stawiać floty to inaczej z wami nie mozna rozmawiać. Śmialiście sie gdy Cat za was latał to teraz my sie śmiejemy jak tracicie % hee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodi Napisano 30 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Widzę, że pan M już nie w Legonie niestety chyba go nie ostrzegliście, że nadal jest traktowany jako członek soja i do zakończenia wojny może być atakowany zgodnie z postanowieniami wojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 31 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Konto gracza M od czasu wypowiedzenia wojny posiadalo juz z 3 wlascicieli jak nie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość LNT Napisano 31 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Zmiana właściciela nie powoduje, że konto nie należało do sojuszu.Takie małe przytoczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Jazda sojusznicy Dużo do końca nie zostało xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 11 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Ależ jo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodi Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Kolega plusik ciągle gada a mało robi, flotę w L.501 tylko jeden gracz, a wasz procent to głównie wyszedł z rozbicia swojej floty o obronę hehe tylko spoko my też mamy sporo surki więc nie wiem czy będzie się śmiąć na koniec wojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pa?? Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Jaki gracz ma tą flotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi