Drwal Napisano 23 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/admin/domains/play.ogam.online/public_html/uni5/floten3.php on line 754 coś takiego mi wyskakuje przy próbie wysłania jakiej kolwiek floty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 23 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 tez nie mogę ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 23 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 deus jest już poinformowany proszę nie spamować ''ja też ! ja też!'' jak Osiołek ze Shreka.....''weź mnie! wybierz mnie!'' kto ma flotę i nie chce mu sie czekać na deusa a nie może z pewnych względów załączyć Urlopu to dac mi znać na PW - nick z gry- stan flotypotwierdzę to ze stanem konta i będzie do ewentualnych zwrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 23 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Albo załącz urlop i nie daj innym zarobić :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 23 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 napisałam wyraźnie kto ma flotę i nie chce mu sie czekać na deusa a nie może z pewnych względów załączyć Urlopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Floty odblokowane.Nałożona blokada do godziny 15:00 na atakuj oraz niszcz. Jeżeli ktoś załączył urlop a chce wsześniej go wyłączyć niech tutaj napisze podając nick. Kto z pewnych względów nie załączył urlopu i loguje się po 15:00, więc może dostać złoma z raportem na ogamtest w celu zwrotu. Jest możliwość nałożenia urlopów przez administrację, jeżeli ktoś jest aktualnie w szkole lub w pracy a ty jako kolega czytasz ten post, powiadom kolegę czy będzie przed 15 jak nie to możesz się z nim skonsultować i napisać mi, czy dać komuś urlop czy nie. Nałożony przez administrację urlop można zdjąć w dowolnej chwili. Przepraszamy za błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 24 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 StoProCent proszę o wyłączenie urlopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 24 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 deusx nie mógł byś się trochę pospieszyć ?? z tym wyłączeniem urlop ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi