Drwal Napisano 23 Października 2011 Zgłoszenie Napisano 23 Października 2011 Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/admin/domains/play.ogam.online/public_html/uni5/floten3.php on line 754 coś takiego mi wyskakuje przy próbie wysłania jakiej kolwiek floty.
-NightGhoust- Napisano 23 Października 2011 Zgłoszenie Napisano 23 Października 2011 deus jest już poinformowany proszę nie spamować ''ja też ! ja też!'' jak Osiołek ze Shreka.....''weź mnie! wybierz mnie!'' kto ma flotę i nie chce mu sie czekać na deusa a nie może z pewnych względów załączyć Urlopu to dac mi znać na PW - nick z gry- stan flotypotwierdzę to ze stanem konta i będzie do ewentualnych zwrotów
Gość PolskoPolski Napisano 23 Października 2011 Zgłoszenie Napisano 23 Października 2011 Albo załącz urlop i nie daj innym zarobić :>
-NightGhoust- Napisano 23 Października 2011 Zgłoszenie Napisano 23 Października 2011 napisałam wyraźnie kto ma flotę i nie chce mu sie czekać na deusa a nie może z pewnych względów załączyć Urlopu
deusx Napisano 24 Października 2011 Zgłoszenie Napisano 24 Października 2011 Floty odblokowane.Nałożona blokada do godziny 15:00 na atakuj oraz niszcz. Jeżeli ktoś załączył urlop a chce wsześniej go wyłączyć niech tutaj napisze podając nick. Kto z pewnych względów nie załączył urlopu i loguje się po 15:00, więc może dostać złoma z raportem na ogamtest w celu zwrotu. Jest możliwość nałożenia urlopów przez administrację, jeżeli ktoś jest aktualnie w szkole lub w pracy a ty jako kolega czytasz ten post, powiadom kolegę czy będzie przed 15 jak nie to możesz się z nim skonsultować i napisać mi, czy dać komuś urlop czy nie. Nałożony przez administrację urlop można zdjąć w dowolnej chwili. Przepraszamy za błąd.
StoProCent Napisano 24 Października 2011 Zgłoszenie Napisano 24 Października 2011 StoProCent proszę o wyłączenie urlopu
StoProCent Napisano 24 Października 2011 Zgłoszenie Napisano 24 Października 2011 deusx nie mógł byś się trochę pospieszyć ?? z tym wyłączeniem urlop ??
Rekomendowane odpowiedzi