Gość PolskoPolski Napisano 23 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Witam. Zauważyłem ostatnio że opcja wpłacania ze wszystkich planet działa na ip, a nie na konto ogam, dlatego też po wpłaceniu surki na u5 muszę czekać zanim wpłacę na u4. Czy można by dać tą opcję na konto zamiast na ip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 23 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Tak trudno zaczekać te 10 sekund? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 23 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Odnośnie tematu to mam pytanko. Po co w ogóle trzeba czekać te 10 sekund? Co to zmienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Opcja nie jest na ip a na sesję. Jest to tzw. flood session, jest on też przy teleporterze, stoczni czy przy zwykłych wpłatach. Działa to na całe konto, każda operacja robiona z surowcami jest chroniona przed flooded, aby nie dochodziło do zaplątania serwera a przy tym kopii / zaginięciu surowca. Flood na wpłate ze wszytkich planet faktycznie jest dość duży, można go delikatnie zmniejszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 23 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Czy 5s można nazwać delikatnym zmniejszeniem? W moim przypadku jest to czas przejścia z jednej planety na drugą i ponowne wejście do banku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapi44 Napisano 23 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 A tak wg, dla czego po wysłaniu floty również trzeba czekać 10sec na wpłacenie do banku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Bo jak wyżej pisałem są to operacje surowcowe / flotowe. Stocznia też nie działa przez x sek po wysłaniu floty. Jest to od paru miesięcy i nagle zaczęło przeszkadzać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 23 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Deusx, wczoraj jak grałem na u5 i u4 a i tu i tu się coś działo to nie bardzo miałem czas czekać 10 sek, niby mało ale jednak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapi44 Napisano 23 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Nie to, ze przeszkadzać, tak tylko zapytałem. A inni widzę, bardziej się spieszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Zmniejszyłem czas do 3 sekund. Nie widzę w zasadzie potrzeby czekania 10 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 23 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 bardzo fajnie ze zmniejszyles. denerwujący był ten komunikat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapi44 Napisano 23 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 No i sie chwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 23 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 W takim razie dzięki wielkie, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi