Goldi Napisano 20 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Zniszcz 3 księżyce o średnicy większej co najmniej 5.000. w poprzedniej wersji zadań zniszczyłem 300 moonów do zadania, więc czemu tutaj nie chce mi ich zaliczyć ?? @Neriel najwyraźniej tego się spodziewałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 20 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Najwyraźniej są liczone od nowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Deus pisał kiedyś tam, że przy tamtym zadaniu nie liczyło wielkości moonów tylko ilość. Dlatego te trzeba robić od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Dokładnie, przy zadaniu zniszcz 100 moonów licznik będzie z poprzednich zadań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi