spieriz Napisano 17 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Został może wydłużony czas budowy fabryki robotów i nanitów? Dwa dni temu pierwszy poziom i robotów i nanitów budował się krócej niż wczoraj wieczorem i dzisiaj. Jeśli dobrze pamiętam, to wczesniej 1 lvl nanitów (przy 10 lvl robotów) budował się około 27 minut, a dzisiaj powyżej 33. Żadnego konstruktora ani nic nie kupowałem. @EDIT: z badaniami podobnie, wydłużył mi się czas badań, mimo, że naukowca mam aktywnego od kilku dni i jest jeszcze przez 9 dni aktywny.@EDIT 2: Czas badań wydłużył sie dwukrotnie jeśli się nie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 17 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 z budynkami to nie jestem pewny... ale z badaniami tak... i to o wiele... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 17 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Też mi się zdarzyła taka sytuacja ponieważ jonowa budowała mi się 5 dni a teraz 7;/Na uni3....Chociaż ja też mam naukowca wykupionego:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonam Napisano 17 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Właśnie widze, że mi na u2 tez sie wydłużyło, mam:Technologia Ekspedycji ( Level 23 )Statki kosmiczne mogą być wyposażone w radar badawczy, który pozwoli na długi czas wypraw i naukowe opracowanie zebranych danych z tych wypraw.Wymagane surowce: Metal: 33.554.432.000 Kryształ: 67.108.864.000 Deuter: 33.554.432.000Czas budowy: 10d 17h 10m 08s A wczoraj miałem 7 dni z jakimis godzinami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 17 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 No coś ktoś przegrzebał 40 dni MŚBN zamiast 30. Niefajnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 17 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Czyli dlaczego przedłużył się czas budowy badań?????... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 W temacie poniżej wyjaśnienie, szybkość poprawiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi