spieriz Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Kolejny mały błąd. Jeśli ma się nowe raporty z ekspedycji i jeśli się wybierze zakładkę "wszystkie wiadomości", to nieprzeczytane raporty się tam nie wyświetlają. Dopiero jeśli się wejdzie w zakładkę "raporty z ekspedycji" i się je przeczyta, to dopiero wtedy można je zobaczyć we "wszystkich wiadomościach". Mam nadzieję, że to co napisałem jest zrozumiałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 No mi zawsze się wyświetlają na u2 o.ONigdy mi się nie zdarzyło, żeby czegoś nie było we wszystkich wiadomościach, a było gdzieś indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`NX Napisano 17 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Chodzi ci o to że raporty mają godzinę do tyłu, też tak mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi