harunia33 Napisano 12 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Podciągając dzisiaj eco zauważyłem, że jest to strasznie uciążliwe jest zamieniać na okrągło surowce u handlarza. Nie można by tego zrobić tak: *surowce wpłacane automatycznie zostaną zamienione na deu*wypłata zostaje przeprowadzona w sposób następujący: w banku mamy sam deu i chcemy wypłacić np 1000 mety (jak wiemy przelicznik to 4:1) więc wpisujemy sobie, że chcemy to 1000 mety, a z konta zabiera nam 250deu i w ten sposób ominiemy uciążliwe odwiedzanie handlarza (czyli system odwrotny do wpłacania) jeśli coś niezrozumiałe proszę pisać nie do końca jestem pewny czy każdy zrozumie o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 12 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Myślę, że sam fakt istnienia darmowego handlarza to już dość dużo.. jeszcze to ułatwiać? Raczej przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 12 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Na co dzień wymieniasz w kantorze np zł na euro i to jest po części darmowe bo otrzymujesz kwotę w stosunku 1euro za 4zł 32grtak samo jest z naszym handlarzem tutaj. Ludzie posiadają konta w Anglii w funtach a w Polsce wypłacają w złotówkach czemu tego nie odzwierciedlić w grze? Ta sama zasada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 12 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 moim zdaniem nie potrzebne to jest. nie ułatwiajmy sobie życia za bardzo, bo niedługo ludzie będą chcieli, żeby można było zrobić atak na 5 planet jednym kliknięciem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 12 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Skoro tak, to kantor chyba widziałeś, tylko z daleka Przykładowo te 4,30 dostajesz sprzedając euro, ale kupując je zapłacisz sporo więcej, więc nie wiem gdzie Ci kantor pasuje, do obecnego tu handlarza, który za darmo dla nas pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 12 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 To było tylko porównanie taka hiperbola nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 12 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 To by było niemal to samo co zupełne usunięcie krychy i metalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 12 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 nie mieszajmy juz za duzo, niech zostanie tak jak jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Chyba nie trzeba nic dodawać, pomysł martwy, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi