spieriz Napisano 11 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 mam pytanko, czy depozyt sojuszniczy ma jakiekolwiek zastosowanie? bo z tego co zauważyłem, to nie ma. brak żadnej opcji tankowania, przedłużenia czasu zatrzymania floty na planecie itp. robi się to w jakiś inny sposób, czy w ogóle nie ma takiej możliwości? jeśli nie ma, to może by taka opcje dodać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Obecnie nie ma żadnej funkcji, jednak możemy oczywiście dać jemu kilka zastosowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 11 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 może by zrobić cos takiego, ze osoba wysyłająca flotę (osoba 1) poza czasem do wyboru na zatrzymanie (10s,30s,2min itd.) miałaby opcję w stylu "czas nieograniczony". wtedy osoba, na którą flota leci (osoba 2) decydowałaby o czasie zatrzymania, np mogłaby w depozycie zatankować flotę na 2, 5, 10, 30 minut lub 1 godzinę. jeśli osoba 1 chciałaby zawrócić flotę bez względu na to na ile została flota zatankowana, po prostu użyłaby opcji "zawróć". co myślicie o czymś takim? oczywiście to tylko moja wstępna propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 14 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 to będzie jakieś zastosowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi