DiabelTasmanski Napisano 9 Października 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Października 2011 ...tutaj możecie hejtować że jesteśmy źli, że jesteśmy lamami itp. T.T i Plus&Minus dodali reakcje 2 Cytuj
Gość Gal Anonim Napisano 9 Października 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Października 2011 Racja Zbójnik:P:PxDXD Cytuj
Plus&Minus Napisano 10 Października 2011 Zgłoszenie Napisano 10 Października 2011 Wap sapales a pierwszy w reckach wyladowales Cytuj
DiabelTasmanski Napisano 11 Października 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 11 Października 2011 ...pożyjemy - zobaczymy. anotomik, nie budujesz floty, z jakiego powodu - przecież nie dlatego że bym Cie spakował w recki ? Do reszty sojuszu też się to tyczy. Z pozdrowieniami dla sojuszu Polska Plus&Minus dodał reakcję 1 Cytuj
Plus&Minus Napisano 11 Października 2011 Zgłoszenie Napisano 11 Października 2011 anatomik był pewny siebie az zezłomowałem mu jego 12 niszczarek xD i teraz przechodzi kryzys oraz załamanie wewnętrzne Cytuj
Gość Gal Anonim Napisano 11 Października 2011 Zgłoszenie Napisano 11 Października 2011 Ej ej Dymek nie czepiaj się :P:P:P A ktoś w ogóle powiedział że potwierdzamy wojnę między sojuszami???? I u was też są os które nie budują floty:P:P Normans minus nie widziałem jeszcze żadnego raportu:P:P To czasem pomyśl co piszesz Dymek:P:p Cytuj
DiabelTasmanski Napisano 11 Października 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 11 Października 2011 ...i co lamki? Poszliście w piasek Plus&Minus dodał reakcję 1 Cytuj
Plus&Minus Napisano 11 Października 2011 Zgłoszenie Napisano 11 Października 2011 Jak to nie wziąłem udział w wojnie i jeszcze dzisiaj by spadł ruby... miał szczęście ze moje rakiety go nie sięgały Mam tyle surki ze flote buduje sobie okresowo "Ideałów Potęga" heee Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi