kufit Napisano 2 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Witam. Proponuję dodanie do sklepu możliwości zakupu 100% demontowni za dodatki. Np. jeden demontaż 100% za 10 dodatków. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 2 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 chyba kpisz, to żadna cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kufit Napisano 2 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Cena jest do negocjacji. Ja podalem tylko przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anotomik Napisano 2 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Popieram kufit dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 u2 / u3 = 1600 dodatkówu4 = 7500 dodatkówu5 = 1000 dodatków To minimalne stawki, jakie mogę zaproponować konto_do_usuniecia dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 2 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 u2 / u3 = 1600 dodatkówu4 = 7500 dodatkówu5 = 1000 dodatków To minimalne stawki, jakie mogę zaproponować Deus te ceny to na stałe czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kufit Napisano 2 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Sadzę że to troche zbyt wygórowane stawki dla graczy którzy czerpią dodatki tylko z ekspedycji. Zakładając że dziennie z ekspedycji można uzyskać ok 20-30 dodatków to uważam że jeden demontaż 100% nie powinien kosztowac więcej niż 100 dodatków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 To był taki żart, nie będzie demontowni 100% nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kufit Napisano 2 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 2 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 a wlasnie ze dobrze ze nie bedzie!pomysl tylko... zezlomuje Cie, mam zysk, i demontuje... i potem znowu zrobie flote jak kogos znajde, duzy zysk, demontuje, itd...to byloby bez sensu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 2 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 ale osobom które nie wykorzystały z różnych powodów swoich demontowań 100 procentowych powinny one zostać zwrócone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 2 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 @Goldi z tym sie w 100% zgadzam!z tego co wiem to nigdzie nie pisalo ze ta "oferta" bedzie trwala tylko tydzien... Kto nie wykorzystal powinien je spowrotem dostac. kufit dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 2 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Jeśli przez cały tydzień nie byłeś świadom demontowni 100%, a jednak tego nie zrobiłeś, to znaczy że byłeś zadowolony ze swojej floty i tyle, nie należy ci się żadne przedłużanie demontowania, a ci którzy nie zeszli z urlopu/bana podczas trwania tej demontowni, wciąż bodajże mają jeden całkowity demontaż, więc jak dla mnie wszystko jest w porządku. Neriel dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kufit Napisano 2 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Skoro 100% demontowni za dodatki nie bedzie to może chociaż 90%, ewentualnie 80%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 2 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 ja dokladnie wiedzialem o demontowni 100% ale z tego co wiem to nigdzie nie pisalo ze to bedzie trawlo tylko tydzien. Jesli sie myle i jednak gdzies to pisalo to ok, nie ma sprawy i wszystko gra.a czy jestem zadowolony z mojej floty i dlaczego nie uzylem demontowni to juz moja sprawa, nie Twoja, nie sadzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 2 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 To był taki żart, nie będzie demontowni 100% nigdy. Zamykam <_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi