Gość Napisano 2 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Demontownia oferuje skup twojej floty za 50% wartości. Pozostało Ci [size="5"]0[/size] demontowań 100%. Dlaczego mam 0 demontowni na 100% skoro nie skorzystałem z niej ani razu, bo po prostu miałem bana i nie mogłem, choćbym chciał... Dopiero teraz zdjąłem urlop i to zauważyłem, o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Troszkę nieprzemyślane przez Deusa ale demontownia 100% była tylko przez tydzień. Powinno być, że 5 razy i tyle. Bo Ci którzy tak jak Ty dziś wrócili do gry są troszkę poszkodowani... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 2 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Nieprzemyślane to mało powiedziane ... Ci którzy nie wykorzystali demontowni powinni mieć tą opcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 2 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 mi z 5 zrobilo sie 1 demontowanie o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 A mi zaś 0 jak widać -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fighter Napisano 2 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 ja tez mam 0 a ani razu nie wykozystalem wedlug mnie beznadzieja powinna byc informacja wyslana ze demontowania tylko na tydzien na PW jak dla mnie deusx mam wielkiego minusa za to powinno byc 5 demontow tak dlugo jak nie wykozystasz a nie taka maniana ze szkoda gadac ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Na u3 lub u4 powstał mały błąd, gdzie paru ludzi mogła ominąć demontownia. dokładniej chodzi o czas aktywności. Napisz nick i uni to Ci dodam jeden 100% demontaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fighter Napisano 2 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Fighter u2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Teraz powinna być informacja, że jest wyłączana, ale jak była załączana to nikt nie miał pretensji, że nie otrzymał informacji. Demontowania nie była dla waszej wygody i demontowania floty w celu jej ochrony czy innych celów oprócz zmiany jej składu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi