Skocz do zawartości

Demontownia

Gość †Zbojnik†

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Demontownia oferuje skup twojej floty za 50% wartości. 
Pozostało Ci [size="5"]0[/size] demontowań 100%.

Dlaczego mam 0 demontowni na 100% skoro nie skorzystałem z niej ani razu, bo po prostu miałem bana i nie mogłem, choćbym chciał...

Dopiero teraz zdjąłem urlop i to zauważyłem, o co chodzi?

Napisano

Troszkę nieprzemyślane przez Deusa ale demontownia 100% była tylko przez tydzień. Powinno być, że 5 razy i tyle. Bo Ci którzy tak jak Ty dziś wrócili do gry są troszkę poszkodowani...

Gość PolskoPolski
Napisano

Nieprzemyślane to mało powiedziane ... Ci którzy nie wykorzystali demontowni powinni mieć tą opcje.

Napisano

ja tez mam 0 a ani razu nie wykozystalem wedlug mnie beznadzieja powinna byc informacja wyslana ze demontowania tylko na tydzien na PW jak dla mnie deusx mam wielkiego minusa za to powinno byc 5 demontow tak dlugo jak nie wykozystasz a nie taka maniana ze szkoda gadac ;/

Napisano

Na u3 lub u4 powstał mały błąd, gdzie paru ludzi mogła ominąć demontownia. dokładniej chodzi o czas aktywności.

Napisz nick i uni to Ci dodam jeden 100% demontaż.

Napisano

Teraz powinna być informacja, że jest wyłączana, ale jak była załączana to nikt nie miał pretensji, że nie otrzymał informacji.

Demontowania nie była dla waszej wygody i demontowania floty w celu jej ochrony czy innych celów oprócz zmiany jej składu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.