Cannibals Napisano 28 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Witam Nie działa wyburzanie budynków Wyskakuje komunikat akceptuje go jednak nic to nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bullshit Napisano 28 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Mi normalnie idzie..tzn moge normalnie burzyc nie mam z tym problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cannibals Napisano 28 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Gdyby u mnie wszystko działało to bym nie zakładał tego tematu tak dla jaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 28 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Wyburzanie kosztuje chyba.. nie wiem ile dokładnie, nie wiem po co i czemu ale tak mi się wydaje, że jest Więc może nie masz dość surki potrzebnej do wyburzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cannibals Napisano 28 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Hmm... faktycznie chyba kosztuje,moja gafa Ale przydało by się o tym jakieś info... Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Kosztuje i to pioruńsko drogo. Bo wyburzenie każdego budynku kosztuje dokładnie tyle samo co wybudowanie go... Taka ciekawostka ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi