MrWhite Napisano 27 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Czy istnieje możliwość zmiany zasięgu falangi aby nie była ograniczona ona galaktykami ? Np. gracz posiadający moona na koordach 2:1:1 będzie miał możliwość używania falangi zarówno w pierwszej galaktyce jak i w drugiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 27 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Kolega żartuje? Gra strategiczna. Trzeba było rozmieścić planety tak, żeby połowa dostępnych (11) złapać cały system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 27 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Kolega żartuje? Gra strategiczna. Trzeba było rozmieścić planety tak, żeby połowa dostępnych (11) złapać cały system zadałem pytanie, oczekuje odpowiedzi a nie spamu, to jak mam rozmieszczone planety to moja sprawa i nie jest to temat do tej dyskusji zresztą w układach 200 jest tylko 15 pol z czego kilka opłacalnych do zasiedlenia <_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 27 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Kolega żartuje? Trzeba było rozmieścić planety tak, żeby połowa dostępnych (11) złapać cały system To jest właśnie odpowiedź na pytanie. Ze spamem nie ma nic wspólnego, nawet z nim na przyczepie nie leżała. To, że gra jest kosmiczna, to nie znaczy, że naturalne jest, żeby zadawać pytania rodem z kosmosu. Kolega niech zejdzie na ziemie i poczyta poradniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi