marshall Napisano 27 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Uzyskaj z wszystkich kopalni metalu wydobycie dzienne 3.000.000.000.000.Uzyskaj z wszystkich kopalni kryształu wydobycie dzienne 750.000.000.000. Uzyskaj z wszystkich ekstraktorów deuteru wydobycie dzienne 1.000.000.000.000. a wiec czy to jest wydobycie bez geologa czy z geologiembo co kogo o to zapytam to nikt pewnosci niema... czekam wiec na odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`NX Napisano 27 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 To chyba czerpie dane z zakładki surowce więc geologa chyba liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycu Napisano 27 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Na początku było z geologiem ale deus gadał że zrobi bez bo StoProCent miał jakies wonty że jest za łatwo z geologiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 27 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Na początku było z geologiem ale deus gadał że zrobi bez bo StoProCent miał jakies wonty że jest za łatwo z geologiem I dobrze gadał setawidac czasem uda mu sie cos sensownego powiedziec ale czy tak faktycznie jest powinien deus napisac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycu Napisano 27 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Czy ja wiem czy dobrze, bez geologa to żeby to osiągnąć to chyba mi z pół roku zejdzie a i tak miałem nabity bank sura z poprzednich zadań. Przy obecnej wersji nagrody sa skromniejsze to taki początkujący musi sie sporo napocić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Przy obecnej wersji nagrody sa skromniejsze to taki początkujący musi sie sporo napocić Liczone są obecnie bez geologa, oto chodzi w zadaniach aby się "napocić", jakby wszystko łatwo przychodziło było by nudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 27 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Liczone są obecnie bez geologa, oto chodzi w zadaniach aby się "napocić", jakby wszystko łatwo przychodziło było by nudne i prawidolowo, jest pieknie i nietrzeba tego psuc konto_do_usuniecia dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi