marshall Napisano 27 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Probuje zdemontowac flote ale nieidzie tego zrobicwyskakuje tylko ze flote zdemontowano w 100% a w rzeczywistosci zostaje ona nieruszonaI jak na złosc probowalem 2 razy to zezarło mi dwie proby z 5 :/ "Pozostało Ci 2 demontowań 100%." i teraz musze fsa jeszcze zrobic <_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Mały problem z kropkowaniem, poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 27 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 yhyDeus a zwrocisz mi 2 proby moze ?? :>+ 3 za poniesione nerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawe00 Napisano 27 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ja straciłem 4 próby, jesli to mozliwe to prosze o zwtor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Na ogamtest proszę się zgłosić, nie zapomnijcie o nicku i uni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi