harunia33 Napisano 26 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Nie wiem jak to dokładnie wytłumaczyć ale jak się wyloguje i potem (kolejnego dnia) loguję się na konto w grze i zmieniam np. z matki na inna kolonię to stan surowców jest taki sam jak przed wylogowaniem z poprzedniego dnia i dopiero po odświeżeniu lub wejściu w zakładkę: budynki, badania, obrona itd stan się aktualizuje. Taki błąd, który irytuje bo np. zostaje zaatakowany i wchodzę na zaatakowaną planetę stan jest nienaruszony i dopiero po odświeżeniu widzę energia na czerwono i mniejsza ilość surowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Nie jest to nie dopatrzenie, szukamy rozwiązania tego problemu od jakiegoś czasu, skrypt surowców się zmienił i musiała się zmienić zasada aktualizacji surowców. Mam już parę pomysłów na to, dajcie jeszcze troszkę czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 26 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Dzięki za szybką odpowiedź. A jeszcze mam pytanie co do aktualizacji pozycji co do badań w statystykach jestem 55 a pokazuje mi w tabeli podglądu, że jestem 111 dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Z czasem Ci się to aktualizuje na poprawną pozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Od razu po przeliczeniu [max do 3 minut] pokazuje Twoją wartość punktową badań [czyli tą, której w statystykach niema] a dopiero później pokazuje wartość, ale w ilości tych badań [czyli to, co jest w statystykach] Osobiście uważam, że powinno liczyć wartości badań, a nie ich ilość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi