harunia33 Napisano 25 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Mam MSBN na 17lvl. Jeżeli podciągnę wszystkie LB na 35lvl to ile będzie trwało badanie technologii ekspedycji jeżeli: z 22lvl na 23lvl trwa Czas budowy: 7d 04h 15m 02s ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 25 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 jesli masz msbn na 17 obejmie ona tylko 17 planet...podciagnij msbn poznij rob ekspe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 25 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 ale jeżeli na tych 17 planetach podciągnę z 28lvl na 35lvl to o ile mi się skróci bo już na kolejny poziom MSBN muszę czekać 7dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 25 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 nie wiem ile zró to zobaczysz napewno przyda Ci sie na przyszłosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 25 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 U mnie 23->24 robi się 8 dni przy 19 MŚBN i 31 labkachOczywiście posiadam oficerów na badania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsiu Napisano 26 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 jesli masz msbn na 17 obejmie ona tylko 17 planet... to skoro będe miał msbn na 21 lvl to obejmie ono wszystkie ( 21 planet ) i nie warto już potem robić tylko podwyższać laboratorium ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 26 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Nom... nawet wątpię czy byś badał dalej, bo na 22 poziom to pewnie ładne kilka miesięcy się bada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Wątpie, że opłaca się w ogóle budować MSBN na 20 poziom, bo biorąc pod uwagę czas trwania tego badania, kosztem stawiających się kilka minut laboratoriów, jest to nieopłacalne pod względem czasowym. Lepiej po prostu dźwignąć laby, niż czekać cholera wie ile czasu na to MSBN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zathril Napisano 17 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Mam pewną dziwną sytuację z badaniami i zastanawiam się w jaki sposób mogę ją zinterpretować. Mam 18 planet z laborkami na 26lvlach i postanowiłem zbadać 15 lvl MSBN. Przed badaniem czas ekspy 21->22 wynosił 5d i pare h. Zadowolny odbieram sobie skonczone badanie, a tu zonk, bo czas badania wszystkich badań się wydłużył. Dla przykładu ten sam lvl ekspy bada mi się teraz 6d i 16h. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł jak to się stało, niech podzieli się swoimi wnioskami. Od razu mówię, że nie skończył mi się w tym czasie oficer... @NerielZostawie dla potomnych. Nie bardzo rozumiem komu coś w dawnym czasie badań nie pasowało, ale nie ja tu jestem od myślenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 17 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Jeszcze nie wiemy co się stało, ale wszystkim się czasu wydłużył. @EDITAha... szybko odp znalazłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Kiedyś, gdy bank blokował całą grę było kilka plików pomocniczych blokujących.W celu optymalizacji z jednego pliku i kilku pomocniczych na jeden plik nastąpiła mała zmiana priorytetów. Szybkość poprawiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi