tygrys55 Napisano 24 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 czytać uważnie http://zaszybko.pl/index.php?go=home Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Prawie dałem się zrobić, trochę nie dowierzałem, ale jak po nr rejestracyjnym wyświetliło mi wykroczenia to serce mocniej zabiło, na szczęście zdjęcie rozwiało wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tygrys55 Napisano 13 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 szkoda trochę że nie realne nie deusx P.S nie czytasz regulaminu a nam każesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Nigdzie się nie rejestrowałem, nic nie akceptowałem więc po co mi ten regulamin ? Przekaz może i dobry, jednak po co mam czytać regulamin strony, który określa tylko zasadę jej działania czy właścicieli ? Jeżeli gdzieś podaję login, hasło a tym bardziej imię i nazwisko to warto przeczytać regulamin a tak to niema sensu, bo czytając każdy regulamin spędzimy nad tym rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skobel Napisano 1 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 dałem linka żonie......sprawdza mnie, i...nawet nie wiedziałem,że potrafi tak pięknie mówić A gdy zobaczyła zdjęcia..... Niezła wstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom1983 Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 nie robcie mi takich akcji!!!!!!!!!! same @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi