nonam Napisano 24 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Hejka cos sie stalo z serwerem na u2, wybudowalem flote troszeczke ponad 1 mld auror i 2 mld recyklerow, mialem leciec na cel i tutaj blad. Ludzie na shoutboxie pisza, ze to pojdzie na straty ? Że u2 usuwaja, ze jakas wieksza awaria serwera ? Prosze o jakies prawdziwe informacje i interwencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 24 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 nonam nie wierz we wszystko co ludzie piszą ...Przyjdzie Deus, błąd naprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonam Napisano 24 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 No i nie mam floty ( to jest jakas masakra doslownie co ja mam teraz zrobic jak tyle surowca zainwestowalem i akurat musial byc jakis idiotyczny blad serwera mozna to jakos odzyskac albo rekompensate chociaz przeciez to nie jest mala suma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 24 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 A można tak czytać wszystko, co jest pisane na forum, żeby potem zaoszczędzić sobie i Nam kłopotu ? Osoby, którym floty zniknęły proszone są o zapoznanie się z http://forum.ogam.online/index.php?/topic/2130-wzor-na-oddanie-surkiflotyitp/ tematem, a następnie wysłanie @ wg wzoru, który się w nim znajduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonam Napisano 24 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Dziekuje Kicha za pomoc zaraz zloze to podanie temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi