Kicha Napisano 24 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 http://1.fwcdn.pl/po/42/75/254275/7374437.3.jpg?l=1304931728000 reżyseria: Scott Charles Stewartscenariusz: Cory Goodmanpremiera: 13 maja 2011 (Polska) 2011-05-13 3 marca 2011 (Świat) 2011-03-03produkcja: USAgatunek: Horror, Akcja, Sci-Fi Film zrealizowany w technice 3D na podstawie znanego i bardzo popularnego komiksu autorstwa Min-Woo Hyunga. Paul Bettany wcieli się w postać księdza Ivana Issaca, który wypowie posłuszeństwo kościołowi i wyruszy śladem bandy wampirów, które porwały jego bratanicę. Film przypomina mi połączenia Assasina i Trona. Osadzony w klimatach dzikiego zachodu, gdzie ludzkość musiała chować się w zamkniętych miastach, żeby przeżyć. Lubię tematy wampirów, lubię również takie gatunki filmowe, więc Ksiądz przypadł mi do gustu. Sceny walk trochę naciągane, ale nie rażą w oczy swoją kiczowatością .Można spokojnie obejrzeć bez poczucia straty czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekos90 Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Tak ogladalem:) dosc ciekawy film z dobra fabula:) Jesli lubisz filmy o wampirach to polecam np Łowcy wampirów: Los Muertos/ Underworld wszystkie 3 czesci Blade to juz pewnie ogladales oraz kronika mutantow nie opowaida o wampirak ale jest dosc podobna do ksiedza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Skoro połowica jest zajęta serialami w TVP to ja właśnie zapodałem sobie Księdza, po obejrzeniu podzielę się opinią i edytuje post. Edytowane 19 Grudnia 2012 przez kOtello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PartyHard Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 oglądałem jakiś czas temu film nie jest zły dość sporo akcji, osobiscie bardzo polecam tak jak Ekos underworld wszystkie czesci blade jest spoko ale czegoś mi tam brakuje w tym filmie zależy jeszcze o której części byśmy rozmawiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekos90 Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Party mysle ze kazda z czesci blade jest w sumie inna i trudno je porownac. Chodz najbardziej co niespodziewane glosuje na mroczna trojce. Najciekawszy scenariusz i wykracza troszke po za 1 i 2. A mowia ze zawsze kolejne czesci sa naciagane mimo to w 3 ukazane jest cos nowego,a akcja nie rozgrywa sie tylko wokol jednego bohatera co stawia ten akurat odcinek w innym swietle:) No i dla mnie na 1 miejscu:) Edytowane 19 Grudnia 2012 przez Ekos90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 A mowia ze zawsze kolejne czesci jest naciaganeTo nie jest reguła. Mnie trudno byłoby okrelić która część Ojca Chrzestnego jest najlepsza, a co do SF czy Aliens jest gorszy od Alien 1, albo Die Hard, moim zdaniem 3 część jest najciekawsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoPeKSmOk Napisano 26 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Ksiądz - da się oglądnąć ale szału niestety nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom1983 Napisano 26 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 zgadzam sie z poprzednikiem szlalu nie ma ale obejrzec mozna. generalnie to nowe filmy zwykle sa takie sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu Napisano 26 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 jest tu gdzies linak aby to zaciągnąć???????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 26 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 www.google.pl wpisujesz nazwe filmu, dodajesz ang. słowo "download" albo jak wolisz "online" i popatrz.. już w 1 wyniku jest to czego szukałeś! http://peb.pl/medium-quality-fantasy-sci-fi/1070564-ksi-dz-priest-2011-dvdrip-brrip.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi